I feel so Close to you right now it's a forcefield

Ni kanske märker att bloggen är död. Jag känner att jag inte har någon lust eller ork till att hålla igång den, och ni är kassa på att peppa mig. Har haft alldeles för mycket för mig på senaste och det är mycket bilder som skulle kunna publiceras men jag bloggar från mobilen och då tar det sån tid. Jag tror att bloggen kommer ligga nere ett tag nu, dessutom har jag den mest för att lägga upp bilder. Så ni som fortfarande vill följa mina dagar i bild så finns jag på http://ratrider.tumblr.com/ eller på instagram där jag heter ratrider. Vem vet lusten att blogga kanske kommer tillbaka, ska bara bli kändis först.


My heart is freaking out

Sitter hos Jola och färgar håret. Jag försöker få tillbaka min gamla färg så just nu slingar vi det blont. Hoppas på det bästa. Har tänkt sätta i ordentligt löshår när jag är nöjd med färgen, det där med att vara korthårig är inte min grej. När jag är klar här åker jag in till stan för att träffa tjejerna en sista gång innan jag drar till det stora äpplet.


You'll make me cry

Hade en riktigt bra söndag hemma hos Steffie. Käkade mängder med godis, drack öl och malibu/cola och spelade ölspel i mjukiskläder. Jag sov över där och vaknade av att Nellie satt och gurglade i soffan, helt perfekt.


Someone that i used to know

Jag har världens bästa vänner. I två veckor har jag trott att vi ska ha en överraskningsinflyttningsfest för Felicia fast hemma hos Alice. Var ganska otaggad igår när jag fixade mig och hade tänkt mig en lugn kväll. Men när jag kliver innanför dörren kommer Fanny med en kladdkaka med tända ljus, en massa vänner står i hallen, det hänger vimplar där det står grattis Maja och alla sjunger jag må hon leva. Dom hade fixat en överraskningsfest för mig :) fyller 21 nästa vecka men då är jag i new york. Känner att jag inte har någon riktig koll på vad jag har skrivit nu, ligger bakis och as nöjd i Alice soffa och är bara så jävla glad för att jag har världens bästa vänner.


I tried numbness instead of pain

Det där med att blogga verkar faktiskt inte vara min grej, men jag kör på ändå. Det kommer väl några inlägg då och då liksom. Har hunnit med att bli sjuk och frisk, fira stPatricks day, äta grymt god frukost, se Hungergames två gånger, hjälpt mamma flytta (mest genom att sitta i soffan och titta på), jobba, se Fanny&Alexander, åka gokart, se Jesus christ superstar, festat lite för vilt, umgås med mina fina, pröva på att bo ensam i pappas lägenhet...säker massa mer men just nu är huvudet tomt. Eftersom att jag inte har internet hemma och jag nu bloggar från mobilen som vägrar samarbeta så blir det bara en bild från dom senaste veckorna.


RSS 2.0