Tears stream down your face

varje sång slutar

varje dröm slutar

varje liv slutar


off with her head!


jag kan inte sova


alice in wonderland

"I know what you're thinking about."
said Tweedledum "but it isn't so, nohow."
"Contrariwise." continued Tweedledee.
"if it was so, it might be; and if it were so,
it would be, but as it isn't, it ain't. That's logic."


sundays best

Ligger i sängen..jag borde egentligen städa mitt rum. Jag har fortfarande inte packat upp alla påsar med gamla saker sen jag fick nya möbler. Först ska jag beställa en pizza :) jag har tjatat om det hela helgen. Kebab hade varit godare, men pizzerian brevid har inte det. Tjockis Maja!

Imorgon är det lång dag i skolan, 17:20 underbart. Och på söndag kommer släkten hit för att fira min födelsedag, det är bara 14dagar kvar tills jag fyller 18. Jag är ju i Åre då, så det blir ingen utgång eller så. Magnus skulle följt med egentligen, men vi bestämde att jag skulle åka själv med familjen. Så det blir nog ut och käka, helst på Broken, Åres bästa :) Nej nu ska jag ner och hämta min pizza, ciao!


dagens minus

- Mensvärk!
- Klänningen kom igår,
den var för stor :/

style by stars

klänning
Denna klänning dimper ner i min brevlåda snart.
Det är REA på www.stylebystars.com

You're gone, come back.

I'm naked , I'm numb
I'm stupid , I'm staying

Donken bloggin'

Hallo! Sitter på donken med My, Steffie och Steffies kompis Krille. Vi ska kolla upp flyg och sånt, jag och Steffie ska förhoppningsvis till London efter vi har fyllt år nu i april. Efter vi har suttit här ett tag ska jag åka till Kungsängen. Magnus ska ta blodprov och lite annat. Han har problem med magen hela tiden! Jag hoppas att han får hjälp med vad det än är.

Bloggar kanske senare ikväll eller nåt, puss hej!

oh love, so call me by my name

jpsod

Jag ska snart kolla klart på sista avsnittet av The Hills 4. Ska göra mig i ordning sen och åka hem till Magnus. Imorgon ska jag, Steffie och My hem till Milou och fixa henne. Hon ska på 18års middag och är inte en sån som ofta klär upp sig och fixar sig massor, så det ska bli kul! På söndag ska jag hem till pappa på lite fika, jag ska visa bilder från Thailand och så ska dom få presenter. Lugn helg med andra ord. Puss hej.

Dagens: Mando Diao - Dance with somebody

"åh herregud"

Det var den vanligaste frasen under resan, haha det blev nåt internt skämt. Vi spenderade 12 underbara dagar i Hua Hin. Där åkte vi till olika stränder och åkte ut för att kolla på olika Buddha statyer och tempel. Desssutom matade jag apor på apberget, det var kul tills dom förstod att jag hade bananer i väskan. Thailand har super god mat! Men jag kan ju säga att jag och Elin ibland var lite tråkiga och åt på KFC istället. VI hade en enda mulen dag, då satt vi hos frisören medans Elin färgade håret och jag vaxade benen haha. Vi bodde i ett "radhus" som vi hade hyrt av Magnus mammas arbetskamrat. Huset var jätte fint och låg nära city. Det blev en massa shopping, vi skulle säkert kunna ha prutat mer på priserna, men det är så mycket billigare än i Sverige ändå.

Dom tre sista dagarna spenderade vi i Bangkok, på 5 stjärnigt hotel, Siam City Hotel. Herregud vilken service, och vilka rum! Det var riktigt härligt. I Bangkok spenderade vi enbart tiden å shopping och några ttimmar till att bada i poolen. Det var riktigt sorligt att åka hem, man saknade värmen så fort vi gick på planet. Jag vill absolut åka tillbaka dit!

1osadkkjnkjhjihkjnkjnjhkjhkjkjhkjnjknHusetBlåsigt på HuaHin Beachaporkjbåtarjlknkjhkjhk

1. Jag första dagen på balkongen
2. Första dagen, Suan Son beach
3. Magnus och Elin
4. En blomma på ett träd...
5. Night Market mat
6. Älskling på Kao Tao beach
7. Elefant ridning, Elin och Marie
8. Planeboarna utanför vårt hus
9. Det blåste lite på HuaHin beach
10. Jag matade apor på Apberget
11. Chillelu på Suan Son Beach
12. Enda mulna dage, Dolphin Bay
13. Strand en bit ut från Dolphin Bay
14. Tre gyllene buddhas
15. Sista dagen i HuaHin, krabbhål


älskling jag är hemma nu

älskling

Nu är vi hemma. Fan vad jag vill tillbaka! Och jag saknar redan Magnus, trots att vi bara har varit ifrån varandra några timmar. Resan till Thailand gjorde oss nog mer kära än nånsin, iaf mig! Tack för världens bästa två veckor älskling <3

(Jag lägger upp fler bilder när jag har lagt in alla bilder på datorn och ska skriva mer om resan.)

RSS 2.0