i have a total crush on you


om dom hade kostat 50kr (kanske 100kr) hade dom funnits hemma hos mig just nu
jimmy choo/h&m 599kr

in these violent days

...i only wanna be where you are.

Jag är tillbaka i skolan, jag klarade inte av praktiken. Känner mig svag på det sättet, men jag känner mig hundra gånger starkare av att slippa må dåligt. Så fort det blev bestämt kändes det som att hela världen lyfte sig från mina axlar. Mitt bord kommer bli klart innan jul också, förhoppningsvis kan vi köra hem det och så blir det en liten julklapp till familjen. Nu är det bara onsdag-fredag, kanske inte fredag för jag ska till tandläkaren på morgonen och jag vet inte om jag hinner vara i skolan nånting, sen kommer Alex. Det blir pepparkaksbak (tror vi) med familjen och allmänt mys. Alex åker hem på måndag morgon, och på fredag eftermiddag åker jag till Örebro. Tiden kommer gå fort, dessutom är My också i skolan. Fan allt känns bra nu.

Som sagt, fredagen den 18 åker jag till Örebro. Åh jag längtar! Jag stannar där tills den 23e, blir en mysig jul hemma. Ska försöka baka pepparkakor med Alex mamma kanske, världens gulligaste. Hoppas på lite snö kanske, vore härligt att ta en riktig långpromenad med älskling nån dag. Vi får se hur julen hemma blir. Vi brukar fira lite hos min farmor("lådsasfarmor") på morgonen och sen hemma. Dagen efter brukar vi åka till morfar i Malmköping och äta riktigt god mat. Den här julen blir nog lite annorlunda, iaf dagen efter jul. Ida ska ju ha barn, även om ungen är beräknad till den 28(27?) så kan han komma när som helst. Sjukt att jag ska bli moster!

Dagarna efter jul är lite oplanerade än så länge. Antingen ska jag åka direkt till Örebro eller så kommer Alex hit några dagar. Vi har iaf bestämt oss för att fira nyår i Örebro, sen stannar jag där tills den 10e januari då börjar jag skolan. Jag bara vet att det kommer bli underbart hur det än blir. Längtar verkligen efter att få vara riktigt länge med Alex, det är så jobbigt att bara kunna ses på helgerna så lång-mys är underbart.


-

but i can't do this all on my own
no, i know i'm no superman


kings and queens of promise

<3


Det är 29dagar till årets sista dag. Jag brukar inte tycka om nyår, klart att det är roligt, men jag har alltid varit lika orolig för att nästa år inte ska bli lika bra. Det här året har varit bra, jag kan knappt minnas något från innan sommaren, jag tror att jag har förträngt det. Men det jag minns, från sommaren och framåt, har varit underbart (förutom dom här tre veckorna). Träffat världens bästa kille och fått uppleva(upplever) äkta kärlek, varit på festivaler, lärt känna en massa nya människor, blivit kär i en stad. Jag längtar till nästa år! Speciellt tills snön börjar smälta och träden får gröna knoppar. Jag ska fylla sommaren med kärlek, fest och allt annat som bara är så underbart kul. Jag, My och Steffie har redan börjat prata om nästa års Peace&Love. Alex ska också med, och fler örebroare.

Det är snart helg och då kommer Alex. Imorgon ska jag, My och Steffie ta en fika. Och snart ska jag bli moster, bebisen är fixerad och kan komma när som helst. Fast det ska vara ca 26dagar kvar enligt beräkningarna. När jullovet börjat ska jag åka till Örebro dagarna innan jul och mysa där. Örebro är världens underbaraste stad. Var där nu i helgen och jag kan säga att julbelysningen ger mer stämning i en mindre stad. Trodde aldrig att jag skulle vilja flytta från Stockholm, men just nu vill jag inget hellre.

Varannan dag får jag ett litet paket i vår paketkalender. Jag och min lillasyster delar på dagarna. Idag fick jag en kokbok för studenter, den verkar jätte bra! Jag börjar undra om min familj tycker att jag ska lära mig laga mat, fick två kokböcker förra året också haha. Det är morgonens höjdpunkt med dom små paketen. Nu blev det två långa inlägg på bara några timmar. Det var ju inte riktigt meningen.
Ciao!

the botten is nådd

Det var länge sen jag skrev, men det känns som att jag behöver skriva av mig lite.
Det är dags för dom tre sista veckorna av terminen. Tre dagar har gått av den första, och vi har praktik. Jag har varit nervös inför praktiken länge, mest för att jag ska råka göra bort mig eller så. Nu vet jag vad jag skulle vart nervös för egentligen, jag mår piss. Jag har haft gråten i halsen i tre dagar nu (som sagt det har bara gått tre dagar och jag dör redan), jag har en sjukt konstig känsla i kroppen hela tiden. Det känns som att jag inte har träffat vänner eller Alex på flera veckor.

Klockan ringer 5 på morgonen, och tåget går 3 över 6. På eftermiddagarna är jag inte hemma förän halv 6 och då är jag helt slut. Det finns ingen ork i kroppen att göra någonting, dessutom är ju alla klasskamrater också ute på praktik. Jag saknar skolan så sjukt mycket, umgänget, skratten.. allt! Det är pinsamt jobbigt att inte trivas där jag är, människorna är det inget fel på verkligen inte. Men det känns onödigt, om man får säga så, att gå upp så tidigt på morgonen, vara så slut efter jobbet och inte känna att man gör något man egentligen vill. Jag är riktigt glad att jag går ett år extra i skolan, just nu är jag livrädd för att sluta skolan och börja jobba.

Det känns som att dom här tre veckorna kommer ta kål på mig.
ciao!


Update: inte nog med allt det här, vädret gör det inte bättre. Det är iskallt och mörkt på vägen dit och hem, det enda ljuset jag får är när vi går till stället vi äter. Jag pratade med Steffie i telefon nyss, hon tycker också det är skit. Men hon tycker iaf det är kul med sakerna hon får göra och hon lär sig. Bad henne snacka lite med dom på hennes praktik och fråga om dom skulle kunna ta in en till. Om det inte känns bra efter den här veckan känns det ganska dumt att plåga sig igenom två veckor till. Det enda som skulle hindra mig från att byta om jag fick chansen är att det känns "elakt" mot dom på det här stället att byta, dom har ju ändå gett mig chansen att få vara där och gett mig plats och tid. Vi får se, det har som sagt bara gått tre dagar och det kanske känns bättre snart.

RSS 2.0