namnhalsband


Nu har jag "anmält" mig till en tävling i en annan blogg och hoppas på att vinna ett snyggt halsband. Läser Fokis blogg då och då och hon är riktigt härlig, hon har köpt ett halsband med sitt och sin pojkväns namn som jag är riktigt sugen på. Fast med mitt och Alex namn dåra haha.

Halsbanden kommer från Betties Galleria (dom har shyssta namn-ringar också)
Länk till Foki; http://fokis.se/

and in this moment i am happy

kärlek
Jag är kär! Jag är så otroligt kär, i min älskade Alex <3
Tack för att du är så jävla bäst!


Har haft en riktigt underbar helg i Örebro, som vanligt ja. Kom dit i torsdags eftersom att jag hade studiedag i fredags. Alex kom och mötte mig på stationen, sen gick vi till Adde och kollade på film. Vi såg District 9 otroligt bra film och lite små-läskig. Gick hem sen och låg i sängen och pratade, mys.
Alex jobbade på fredagen så jag struttade runt hemma hos honom medans han var borta. Som vanligt (läs:bra-vanligt) drog vi till Adde sen och festade lite. Det var ovanligt mycket folk där vilket var kul. Blev en hyfsat lugn kväll, jag och Alex bestämde oss att inte följa med till krogen, vilket var skönt :P.
Tog det extremt lugnt på lördagen och var riktigt glada över att det bara var lördag. Promenerade hem till Adde och åt Sveriges godaste kebab (Athena!). Kollade på film, minns inte vad den hette men den var härlig. Herrarna tyckte det skulle sitta fint med några öl, och det blev en spontankväll på krogen. Eller ja, jag cyklade hem till Alex och bytte om osv. Det blev iaf en toppen kväll, vi har alltid kul ihop!
Och kan ni gissa vad vi gjorde på söndagen, haha?! Åt Sveriges godaste kebab hemma hos Adde igen. Sen tog jag och älskling en riktigt mysig promenad förbi affären och i underbara staden Örebro :) Helgen avslutades som vanligt riktigt bra och nu saknar jag honom massor!

Stannade hemma i sängen idag, mådde inte så bra. Jag skulle egentligen gått på spelning idag, en kompis som spela, men jag måste för det första spara pengar och så ja, mådde jag inte bra. Har suttit på google istället och kollat tatueringar och har bestämt mig lite smått för nästa. En traditionell ros på insidan av armen! Ska fortsätta kolla på Scrubs och sova lite sen. Ciao!

stranger danger


man får ju enbart skylla sig själv att man tänker för mycket och för onödigt, haha.

the northern

Jag har haft en rolig helg i Örebro och Göteborg. Kom till Örebro i fredags och vi tog det lugnt, kollade på tv och så. Lyckades försova oss på lördagen så att vi bara hade 20min på oss att göra oss klara och gå till tåget haha. Men vi hann och hade en riktigt mysig dag i Göteborg. Tatueringen tog bara tre timmar så vi hade ganska mycket tid kvar där. Vi träffade Hanna och Yazzan en snabbis, och käkade. Vi mötte upp Steffie och Stephanie som kom till Örebro samtidigt som oss så vi gick direkt till Adde och det blev en kul kväll med Ring of fire och Steffie piercade sig.

Måste bara tacka min syrra! Hon har varit i Miami och kom hem med presenter till mig igår. Hon läste min blogg när hon var där borta, så jag fick en jätte fin svart bh från Victorias secret och en väska som är ganska lik den jag vill ha. Tack Ida :D

cravings...cravings..

handduk

Lite cravings just nu! Handduken är ju bara för läcker, och jag är inne i en riktig leopard-period. Bhn är skit söt/fin och ser otroligt skön ut. Toppen med tanke på att jag behöver en ny svart bh, KÖP ÅT MIG.

 


make this go on forever


Haha älskar oss! Det har varit en härlig helg. Alex kom hit i fredags och vi tog det enbart lugnt och kollade på tv och mös. Steffie och Steph åkte till Örebro på fredagen, så jag och Alex spenderade halva natten oroandes för dom eftersom att ingen av dom svarade i telefon. Steffie smsade nämligen och sa att dom hade bråkat, så jag ringde och smsade som en galning. Dom hör iaf av sig på lördagen och allt var lugnt, dom var på väg hem igen. Vi bestämde oss för att dra ut. Det blev lite "förkrök" på Viper room (woop woop) sen skulle vi vidare till Harrys, men vi insåg att det var 19års gräns, har dock aldrig hindrat oss förut så vi blev lite surprised. Det slutade med att vi drog till After(...) och chillade i ett hörn. En riktigt trevlig kväll, med lite mycket dricka kanske haha. Ja sen så gosade jag och Alex galet mycket hela söndagen med pizza och pizzapiroger.

Nästa helg kommer spenderas i Örebro och Göteborg. Åker till Örebro på fredagen, lördag morgon tar jag och Alex tåget till Göteborg. Han ska göra klart sin tatuering, snygg snygg snygg. Vi åker hem på eftermiddagen igen och då har Steffie och Steph förmodligen också anlänt till Örebro. Så vi ska göra Örebro osäkert på lördag, det blir härligt. Ser fram emot helgen, riktigt mycket!


Bilder från i lördags, fråga inte om toaletten haha

du är lyckan


We were both young when I first saw you
I close my eyes and the flashback starts
I'm standing there on a balcony in summer air
See the lights, see the party, the ball gowns
See you make your way through the crowd
And say hello, little did I know

That you were Romeo
You were throwing pebbles
And my daddy said stay away from Juliet
And I was crying on the staircase
Begging you please don't go

And I said
Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all that's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story, baby, just say yes


So I sneak out to the garden to see you
We keep quiet 'cause we're dead if they knew
So close your eyes, leave this town for a little while

Oh, oh,

'Cause you were Romeo,
I was a scarlet letter
And my daddy said stay away from Juliet
But you were everything to me
I was begging you please don't go

And I said
Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all that's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story, baby, just say yes

Romeo, save me, they try to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real
Don't be afraid, we'll make it out of this mess
It's a love story, baby, just say yes

Oh oh

I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town

And I said
Romeo save me, I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head, I don't know what to think
He knelt to the ground and pulled out a ring
And said

Marry me, Juliet, you'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad, go pick out a white dress
It's a love story, baby, just say yes

Oh, oh, oh, oh

'Cause we were both young when I first saw you

our lives would be easy

if we could party all night and sleep all day
and throw all of my problems away
my life would be easy

mer än två år sen..fråga inte


behind me lies another fallen solider


Ligger i sängen, precis som resten av dagen. Jag har haft feber idag, men det känns som att det bara är tillfälligt. Imorgon är jag ledig så jag får vila lite till. Eller ja vila.. med tanke på att dom renoverar fasaden+byter fönster i hela huset är det ganska svårt att sova. Kanske tar en långpromenad med hunden istället för att sova bort dagen, vara lite duktig. Helst av allt skulle jag vilja sätta mig på bussen till Örebro!

Ciao!

an ocean between us



VILL HA! inte i rosa dåra, i svart
Finns på www.melba.se

tonights gonna be a good night

Jag har en jävligt lång lista på saker som måste ske/fixas/osv inom en snar framtid. Jobben jag har sökt ska höra av sig, och jag ska få ett bra jobb, med bra tider och bra lön. Alex ska flytta hit!! Helst hans kompisar också så slipper han sakna dom. Jag ska ha råd att klippa mig och färga klart mitt hår så att jag slipper ha missfärgat, halvgrått-halvvitt-halvgult FAIL hår!...
fan jag hade så mycket mer i mitt huvud innan jag började skriva, men nu försvann allt jag ville klaga på.
Aa just det, jag vill åka på en utlandsresa typ NU! Och tatuera mig ännu mer, och varför inte pierca mig. Men nej det går inte för det kostar pengar. Och jag kan inte pierca mig nånstans i ansiktet som jag vill, då får jag inget jobb. OCH kan någon fixa ett par riktigt snygga ankle-boots med hög platå, sånna som alla bloggare har köpt fast lår höga. Sjukt snygga, fast inte till låren för min del. Dom kostar ju typ 1000-2000..Hallå eller?! Jag känner verkligen att den här kvällen passade för klagande. Kan någon bara fixa det här åt mig nu!
OCH VARFÖR FUNKAR INTE FACEBOOK SOM DET SKA?

måste iaf tacka alex som har hållt mig på humör i helgen, alltid lika bäst och mysigast.
massa kärlek

i'll swim the ocean for you

bajs


Ligger i sängen och kollar på Family guy, försöker fördriva tiden. Alex kommer hit om typ 2timmar!
Bjussar på en webcam-bild. Puss!

RSS 2.0