I Wanna hear you say

Jag har varit sjuk dom senaste dagarna så det enda jag har gjort är att spela Draw something, skit kul! Jag är riktigt töntig men jag älskar verkligen min iPhone. Så himla bra att kunna söka upp vad som helst var som helst och att kunna spela drawsomething när jag är uttråkad.


Dinner with a gypsy

Lite bilder från den goda maten jag och Malin åt på Riche i onsdags. Vi var för snabba med varmrätten och hann käka upp hälften när vi kom på att vi skulle tagit bild. Men gott var det.


We got company

Ligger i sängen denna söndagskväll precis som vanligt. Har varit en roligt lugn helg. Det beror iofs på att jag gjorde helg onsdag, torsdag och fredag förmiddag. I onsdags blev jag och min kollega Malin bjudna på middag på Riche. Blev en varsin flaska vin och en lite vildare kväll än planerat. I torsdags var det dags för Close-up kryssningen. Jävlar säger jag bara! Ser fram emot nästa.


Tell everybody i'm on my way

Spontan köpte biljetter till Justice som spelade igår. Det blev en grym kväll med tjejerna och mycket alkohol. Just nu ligger jag och Alice i min soffa och glor på Family guy, hon blev helt plötsligt taggat på att gå ut så vi får se vad som händer.


RSS 2.0