Take the pieces and build them skywards



pic; toasted

it's far better to learn

I många av mina senaste inlägg har jag skrivit att det känns som att jag har blivit bättre på det mesta. Jag hjälper till mer hemma, håller koll på min ekonomi (som är obefintlig), är med social, håller koll på skolan, söka jobb..ja lite allt möjligt. Jag har ju självklart hoppats på att allt ska ge någon slags belöning, och det har det. I måndags ringde mamma och berättade att jag kunde få sommarjobba på kyrkogården. Mormor jobbar i kyrkan och lämnade in mitt brev. Idag pratade jag med min barndomsvän Sanna på facebook, vi har snackat lite om jobb förut. Hon berättade att dom behövde folk på sitt jobb. Det enda jobbiga är att det behövs folk när jag går i skolan, och på söndagar. Jag vill ju helst ha helgerna "över" till Alex, men är det bara några söndagar då och då så gör det ju inget. Dessutom sa Sanna att hon kunde kolla om dom kanske behövde folk på vardagskvällarna i kassan. Det vore helt toppen! Jag skulle vara så tacksam för bara några hundra extra i månaden. Hoppas, hoppas, hoppas!

Ekonomiska jag köpte en sån där puff-ärms tröja på H&M idag för 75kr

världens bästa halvår

efjknsd


Japp! Idag (tisdag, 26 januari) firar jag och Alex ett helt halvår tillsammans. Tänk vad tiden har gått fort. Det värsta är att jag ligger ensam hemma i min säng, och han är hemma hos sig i Örebro. Så är det med distansförhållanden, SÄMST. Men vet ni vad? Jag är sjukt glad och nöjd och stolt över att vi har klarat oss så här bra, förstå då hur resten av tiden innan jag kan flytta kommer gå bra. Tiden kommer gå fort.

Älskling jag vill tacka dig för allt du har gett mig, att du äntligen visat mig vad äkta kärlek är. Alla sekunder tillsammans med dig betyder hela världen för mig. Jag älskar hur du är, hur du får mig att känna mig. Jag älskar att du alltid kan göra mig glad så snabbt och att du alltid förstår mig. Vill dela allt med dig. Jag älskar dig Alexander, forever and after.


To see you when I wake up

Is a gift I didn't think could be real.

To know that you feel the same as I do

Is a three-fold, utopian dream.

 

You do something to me that I can´t explain.

So would I be out of line if i said

I miss you.

 

I see your picture,

I smell your skin on the empty pillow, next to mine.

You have only been gone ten days

But already I´m wasting away.


I know I´ll see you again

Whether far or soon.

But I need you to know that I care

And, I miss You.

i want to know your plans


Åh! Kan det bara sluta vara så himla underbart i Örebro hela tiden. Som vanligt har det varit alldeles toppen. I fredags när jag kom dit så tog vi det bara lugnt, låg hemma och kollade på tv och var för oss själva. Lördagen spenderades lite överallt känns det som. Först tog vi en skön långpromenad till Stadium Outlet som ligger åt ena hållet. Sen skulle vi möta upp Alex mamma och pappa på Sibylla för middag och det låg åt andra hållet haha. Det var dock riktigt härligt. Tror att vi promenerade i två timmar om inte mer. Senare mot kvällen drog vi oss hem till Karl, dit var det också en bit att gå, vi kollade på youtube filmer och fjantade oss lite. Kvällen slutade med pizza på Grillcorner. Igår, söndag, så var vi faktiskt och tränade. Jag, Alex och Inger var borta i nästan tre timmar. Jag som inte har tränat nånting på gym förut fick en massa bra instruktioner från båda två och det var riktigt härligt att röra på sig. Det avslutades med tacopaj hos Inger. Dessutom kollade vi igenom en massa gamla skolpapper och skolkataloger, haha Alex var jätte gullig när han var yngre. Bussen gick 03.50 så jag har varit helt slut idag. Jag önskar verkligen att vi bodde nära varandra!

alive with the glory of love

Nu är jag hemma efter en skön dansträning och lite powerwalk på bandet (har dock varit hemma i en timme och duschat redan). Det var sjukt skönt att träna igen! Jag hoppas verkligen på att jag kan få ett jobb så att jag kan köpa ett gymkort.

Just nu prioriterar jag faktiskt att spara pengarna till tatuering. Jag SKA ha tatuerat fötterna innan Peace&Love. Det blir förmodligen precis när skolan har slutat i juni. Har stora tatueringsplaner, så surt att man inte kan göra allt på en gång bara och att det ska vara så dyrt. Men fötterna SKA som sagt vara klara innan P&L. Resultatet får ni se då, är riktigt taggad. Tiden går hyffsat fort så det är lugnt. Dessutom är det bra att tatuera fötterna till sommaren när man springer runt i ballerina och barfota. Längtar..

Cookin’ raw with the Brooklyn boy


Nöjd! Idag löste jag ett skolproblem helt själv. Det hade med individuella valen o göra. Det innebär att det enda som behöver lösas nu är jobbsituationen, ska jag tjata lite till om det tycker ni? Känns som att dom senaste inläggen handlar om att jag behöver ett jobb och pengar. Förhoppningsvis slipper vi det snart.

Ikväll ska jag träna med Felicia, vet inte riktigt vad hon ska dra med mig på vi får se. Till helgen åker jag till Örebro (skönt!), jag saknar det riktigt mycket. Längtar tills jag byter från 08 till 019.

tävlar hos dollyblond.se


Jag är med och tävlas hos dollyblond. Ja, det är värt ett försök. Arbetslös som man är försöker jag desperat i alla olika blogg-tävlingar som intresserar mig. Dessutom gör hon riktigt snygga smycken, så det hade ju inte gjort något om jag vann. Klicka på länken för att tävla; http://dollyblond.se/?p=14542

my hands out the cookie jar

Det blev en kort men riktigt mysig helg med Alex, jag älskar dig

(bild från nyår, våra par-bilder är bäst)

Skönt att jag har kommit på vad och hur jag vill göra med livet lite, men det jag stör mig på nu (alltid finns det nånting jag stör mig på) är att det inte händer NU NU NU. Jag vill att allt ska gå snabbt. Nu när jag har varit så duktig att planera och tänka, nä då ska tiden jävlas med mig. Ge mig ett jobb, några hundra extra i månaden, fan vad allt skulle vara lättare då. 1050kr i månaden, hah vilket jävla skämt.

lights will guide you home


Den här veckan har gått bättre än jag trodde. Söndag kväll och hela måndagen var jätte jobbig, blev ju som sagt van vid att vara med Alex och helt plötsligt var jag själv. I måndags träffade jag Felicia en liten stund. Det är kul att vi har fått upp kontakten lite, vi var ju ALLTID med varandra förut. I tisdags åkte jag med Steffie till väsby hem till Bella efter skolan, blev lite kladdkaka och skratt. Var nära på att glömma, efter skolan i tisdags satte jag in min tandställning! Bara övre än så länge. Den undre kommer senare för den tar inte lika lång tid. Jag åkte hem till syster, Christian och lilla Mio igår. Jag hade bara en lektion så när jag kom dit åt vi lite frukost och så. Sen skulle dom iväg till bvc så jag åkte in till stan för att träffa Fanny. Vi promenerade bara runt på stan, satt i Gallerian och lite sånt. Det var riktigt härligt att träffa henne igen. Vanlig skoldag idag, gjorde absolut ingenting när jag kom hem från skolan. Har blivit extremt sällskapssjuk nu utan Alex, men idag gjorde det ingenting. Han kommer ju faktiskt imorgon! :)

Jag känner att jag har börjat få lite koll på hur jag vill göra med livet, än så länge allt kan förändras. Ett jobb! Det behövs, ett extra jobb bara. 1000kr extra i månaden skulle hjälpa mig extremt mycket. Det funkar bra med mig och Alex, otroligt bra, och vi har bestämt oss lite för hur vi ska göra. Planerna var att han skulle flytta till en lägenhet här i Stockholm och när jag slutat skolan skulle vi flytta till Örebro tillsammans. För det första måste han hitta jobb och lägenhet här först och det kan ta tid, sen är det bara ett år och några månader tills jag slutar skolan och kan flytta dit om det är det vi vill då. Med tanke på hur otroligt fort det här halvåret (snart) tillsammans med Alex har gått, hur fort kommer inte resten gå. Vi klarar det tillsammans! Jag har funderat ut hur jag vill göra med att plugga vidare, och framtida jobb osv. Hoppas bara att det blir som jag vill. Dessutom är det lite andra småsaker jag har fått rätsida på, tex vad jag vill ha för tatueringar, hur jag vill göra med håret.. ja en massa småsaker.

Det kommer gå så fort nu. I slutet av terminen blir det praktik, då ska jag göra det jag vill! Nämligen träslöjdslärare. Sen är det sommar, då blir det mycket Örebro. Och såklart PEACE&LOVE, fick biljett av mamma i julklapp (tacktacktack!).  Nu jävlar vet ni, så här mkt har jag inte haft koll på på länge.
(Imorgon har jag bara en lektion, och Alex kommer inte förän på kvällen. Ska försöka pallra mig ut och fota lite faktiskt, det var väldigt länge sen)

better weather

Är det helt sant, helt på riktigt att man kan sakna någon så fort man släppt hans hand? Ja det är det verkligen. Idag åkte jag hem efter nästan två underbara veckor i Örebro. Så fort jag klev på bussen, vinkade genom fönstret till Alex och satte mig ner, kom saknaden. Tack för allt babe!

Julen var toppen. Vi firade här hemma och jag fick äntligen träffa lille Mio som föddes den 18e december.


Samma dag som lillen föddes åkte jag till Örebro. Vi var på liquid, Marieberg och köpte julklappar. Jag tycker bara om Örebro mer och mer. Jag åkte hem den 23e och firade som sagt julen hemma. På juldagen drog jag till Harrys och röjde med Felicia det var riktigt kul. Alex var ledig så han kom till mig den 26e. Vi försökte oss på mellandagsrean här i Stockholm, hittade ingenting. Eller ja, Alex hittade en jätte snygg tröja och köpte en mobil. Vi åkte till Örebro den 29e tillsammans. Alla småsaker är så mysiga med Alex, som att åka buss..så härligt. I Örebro lyckades vi hitta betydligt mycket mer på rean, är riktigt nöjd med mina köp. Sen var det nyår då, lite förfest hemma hos Putte, en för tidig taxi som resulterade i lite extra fix hos Alex pappa. Hela gänget gick till slottet vid 12slaget sen gick vi till Satin. Det var lång kö, och i den träffade vi Oskar som var helt galen haha. Det var en bra kväll :)

Alex var ledig tills den 4e så vi hade många hela dagar, mycket härligt. Konstigt nog orkade vi med fest tre dagar i rad. En kväll blev det en riktig hemmafest! Det var helt galet med folk, man fick trängas. En riktigt kul kväll. När Alex började jobba spenderade jag ganska mycket tid hos hans mamma. Hjälpte henne med om-målning och vi gick och handlade lite och sånt. Sen har vi firat Fredriks 21års dag i Kumla och lite annat. Har haft det absolut helt jävla underbart iaf. Det känns så konstigt att ligga i min egen säng helt själv. USCH för den jobbiga känslan i magen. Det har nästan känts som att jag har bott i Örebro nu. Jag längtar verkligen tills jag tar studenten och kan flytta dit!

Den stora hemmafesten i Mellringe
Fredrik 21, Kumla (det är en flaska)

gott nytt år/grattis bloggen

Idag fyller bloggen 1år! Ska skriva och fixa bloggen snart, lovar.
(Jag har förresten blivit moster till världens sötaste Mio)
Puss!

RSS 2.0