all the small things

DAMP. Orkar inte,mamma kom precis hem. Det var ett hej sen en massa tjat. Oansvarig hit och oansvarig dit. JAG HAR SÖKT JOBB! Jag kan inte tvinga dom att anställa mig. Jag ska betala morfar, men jag var dum och slösade bort mina pengar. Och jag kan inte betala förän efter jag har tatuerat mig. UHSDAUSHDOSHD DAMP!

stay together for the kids

bais

zup bitches! Jag hatar mig själv lite just nu. Har slösat bort hela min lön.. på, ja vad är det, lite mer än en månad (11.000kr). Visst har jag gjort mycket kul för pengarna, men mest onödigt. Köpt mat fast jag kunnat äta hemma, köpt lite kläder som jag inte behöver bara för att köpa något..osv. Nu har jag insett att jag faktiskt behöver pengar för att kunna åka till Örebro, för att kunna tatuera mig nästa tisdag och för att köpa höst-kläder. Har kommit på att jag inte har några koftor/cardigans/tröjor som jag använder. Vill inte ha vanliga munkjackor och inte vanliga tråkiga enfärgade koftor. Den tröja jag använder just nu är den svarta/glansiga från Gina, standard tröjan som alla har, och ibland min Ed Hardy. TRÅKIGT! Dags att skaffa jobb (har sökt) så att jag kan leva livet.

(tack sötnos för en jätte mysig helg! jag älskar dig)

thunder storms could never stop me

he's simple yet confusing
his sparkling eyes make me weak at my words, they tremble
days seem like years in this month of December
the winter coldens me for I have yet to sleep
and never will I give up trying cause you're everything to me

yellow birds and coal mines


Dålig uppdatering, allt är som vanligt då.
Har gjort massor sen senast :) Paris var hur härligt som helst. Vi hade jätte bra väder och allt flöt på riktigt bra. Vi hade inte planerat något nästan, bara sagt att vi ville göra vissa saker och det blev precis som vi ville.        Kom hem på torsdag natt. Fredagen var sjukt galen. Jag åkte till Väsby hem till Bella. Där var Steffie, Stephie och en massa andra människor. Det slutade med en mini-hemmafest och att jag och Steffie spydde i kors. Det var en riktigt lyckad kväll haha trots allt äckligt. Dagen efter var inte lika härlig. Var otroligt bakis och spydde hela dagen, jag och Steffie låg nere i källaren hela dagen och kollade på Skins (<3). Runt 5 orkade vi resa oss upp och gick o köpte kebab. Det var lyckat.

På söndagen kom Alex :) Hade det mysigt och kul här i Stockholm. Var ute på Harrys med folk och bara mös här hemma. På torsdagen åkte vi tillsammans till Örebro. Bara bussresan var otroligt mysig (A) :D. Det var sjukt kul och underbart i Örebro. Ett antal utgångar och förfest hos Adde, några kebab, promenader på stan och en massa annat. Men bäst av allt ALEX <3 Nu är vi officielt tillsammans, och allt är underbart!

Igår (måndag) träffades jag och Felicia här hos mig. Sen gick vi och bokade tatuerings tid till mig, ska tatuera mig den 1a september. På väg hem hittade vi Underworld3 i videobutiken, så vi åkte hem till Felicia och tjockade oss framför film. Idag slöade vi hela morgonen, men drog oss in till stan och mötte Steffie senare. Köpte ny tunnel till örat, sen gick vi och spontan piercade oss. Jag gjorde en till i örat bara och Steffie piercade näsan. Och jag är jätte sugen på att pierca mig! Drog till Wok House med brudarna och tog en varsin öl, sen åkte jag och Steffie hem till mig. Nu har hon somnat och jag håller nästan på att somna jag med.
Jag känner verkligen att det här var ett långt och jobbigt inlägg, sånt som jag aldrig skulle orka läsa i någon annans blogg. MEN puss om ni orkar. Ciao!

RSS 2.0