Please don't take him even though you can


Jolene, Jolene, Jolene, Jolene I'm begging of you, please don't take my man Jolene, Jolene, Jolene, Jolene Please don't take him just because you can. Your beauty is beyond compare with flaming locks of auburn hair With ivory skin and eyes of emerald green Your smile is like a breath of spring, your voice is soft like summer rain And I cannot compete with you, Jolene. He talks about you in his sleep and there's nothing I can do to keep From crying when he calls your name, Jolene But I can easily understand how you could easily take my man But you don't know what he means to me, Jolene. Jolene, Jolene, Jolene, Jolene I'm begging of you, please don't take my man Jolene, Jolene, Jolene, Jolene Please don't take him just because you can. You could have your choice of men but I could never love again He's the only one for me, Jolene I had to have this talk with you, my happiness depends on you And whatever you decide to do, Jolene. Jolene, Jolene, Jolene I'm begging of you, please don't take my man Jolene, Jolene, Jolene, Please don't take him even though you can.

-

and not a single fuck was given that day.

don't stay awake when your mind is of your head

Vaknade av att världens sötaste tjej drog mig i näsan imorse. Gårdagen var mysig, jag och Steffie gick hem tidigt och kollade på film istället för att dricka öl. Fredagen vet jag inte alls vad som hände, jag drog igen käften som aldrig förr sa knappt ett ord och när jag sa nåt så var det bara knäppt. Men han är fin. Innan jag blev stum hängde jag och gänget på söder, det var också fint.

for emma, forever ago


Goda tomtar från igår. Idag har jag bara jobbat och kört bil. Sitter i sängen och halvsover och hoppas att jag ska bli frisk. Imorgon kommer lönen och då ska det handlas julklappar till familjen, och kanske till mig själv om jag hittar något kul. Tror att det blir häng på söder med Tobbe, Georgi och Alice efter det. Lovely!

never gonna break, never gonna break


Här kommer lite mer från London. Det kanske inte är så roliga bilder som faktiskt visar vad vi gjorde, men jag orkade inte ha upp kameran hela tiden. W/e. Fanny är färdig opererad nu och mår så bra som hon kan. Jag och Alice tog en fika idag efter jobbet med Andreas. Hade tänkt hälsa på Fanny men man är lite mör efter en operation så jag ska klappa på henne när hon mår bättre. Sitter på Facebook chatten med Alice och Tim och velar och pratar kärleksproblem alltid lika kul. Gonatt

we found love in a hopeless place


Jag och Alice har spenderat några timmar på St Görans sjukhus idag. Åkte dit efter jobbet och hälsade på Fanny som åkt in för magsmärtor. Visade sig vara blindtarmen som strular så hon ska opereras i natt eller imorgon på förmiddagen. Vi satt mest och pratade och skrattade. Fanny var på topp humör och verkade inte speciellt orolig, kommer gå som smort. Ska klappa på henne imorgon om hon orkar. Kram på dig bästa vän.

come on skinny love just last the year


Ligger i sängen dö-förkyld. Har haft en bra helg. En helg som egentligen bara har varit tankar på ett håll. Fast det funkar det med, men jag kanske inte blir roligaste sällskapet när hela jag pirrar inombords men utanför är jag helt blank. Haha, bra blandning.  Den här dagen har bestått av en massa jobb och Bon Iver tyst från högtalarna. Nu sover jag, puss.

hurts like bullets


Lite blandat från London. Ikväll blir det utgång, fast jag egentligen skulle vara hemma hela helgen. Vi ska till Strand ikväll och ta det lite lugnt, tror jag. Och imorgon ska Felicia, Anette och jag på Winterjam på Station och sen blir det efterfesten på Lobby. Det blir intressant. Ska hämta min pizza nu och käka framför ett gammalt avsnitt av Vampire Diaries innan jag hoppar in i duschen.

leave some morphine at my door


Så där då, bara ett år kvar till nästa film. För att fira det så får ni lite bilder från London igen. Och det blir lite Harry Potter tema på detta. Jag är ganska nördig när det gäller HP och har "levt" så i halva mitt liv. Fick den första HP boken när den kom ut på svenska och har älskat dom sen dess. Såg en bild med en text om "The Harry Potter generation" och ni som känner som jag vet att det stämmer. Så här har ni från Kings Cross och dom äkta stavarna från filmen. Jag och lillasyster var helt lyriska inne på HP avdelningen inne på Harrods.

krossa alla fönster, slå in hans dörr

Ser ut som jag knarkat järnet, men nä bara lite vin! Bild från i fredags iaf då jag hade mys med min bebis Alice. Nu ska jag iväg på bio med mina systrar och min mamma. Gissa vad jag ska se? Breaking dawn så klart, precis som alla andra bloggare typ. Lyssnar lite på Maskinen också, krossa alla fönster är galet tung. Skrev jag precis tung, soft brud.


and here i dreamt i was a solider


Har fixat med några bilder från London nu. Kan väl egentligen inte ta åt mig äran då min söta lillasyster har tagit dom flesta bilderna. (flighlessbird.blogg.se).    Helgen har bestått av utgång med Alice och en liten tripp till Älvdalen för att fira min bror.

make a wish


weep little lion man


I väntan på att jag ska bli bättre på att fota mig själv, nya kläder och andra roliga saker..så redigerade jag dom enda bilderna som man ser något på från Britney konserten. Konserten var för övrigt riktigt bra, fast det kanske jag redan sagt.

Gör det jag kan för att orka umgås med mina fina vänner på vardagarna vilket jag lyckas med ibland. På helgerna sprätter jag pengar på alkohol och bakis mat. Jag har ett fint liv och världens finaste människor. Så har jag börjat träna också, det känns bra. Ciao!

jag gråter bara i regnet


Orkar inte med dig bloggen. Fast här får du ett inlägg ändå och en ursäkt. Ska redigera lite bilder från London, då kommer det mer.

RSS 2.0