It's funny how the world just turns around


En underbart fin eftermiddag tillsammans med Fanny. Det blidde cowboy-steak i Kungshallen och sen bio på Rigoletto. Vi såg The Green Hornet i 3D såklart. Vi var nog dom enda som skrattade hela filmen. Hon och jag har faktiskt aldrig varit på bio bara hon och jag så det var mysigt.

I won't ever be your cornerstone


All the black inside of me, is slowly seeping from the bone


Ni som följer min blogg kanske ser att jag har gjort den bredare, då kan jag nämligen ha större bilder. Jag har fixat så att dom senaste inläggen ser bra ut, men går man tillbaka i arkivet så ser de flesta inlägg helt konstiga ut. Ska försöka komma på nån ny header också, kanske lite färg skulle vara nåt..

tell me something sweet to get me by


Har varit och firat Felicia's 20års dag. Och eftersom att jag är sjuk så drog jag hem istället för att följa med till Harrys. Men jag kom iaf hem med denna fina huvudbonad! Snodde den av Kerem och råkade få med den hem.

and eyes that burn like cigarettes

åh, love you söta katten.


With friends like you who needs enemies


Vill ha sånt här igen. Sena mornar med redig hemmagjord frukost med fina vänner och jävligt goda smoothies. Ska nog köpa en när jag blivit frisk, finns nämligen en naked juice bar där jag tar bussen till skolan fint! Ska bara se till att bli frisk då.

Headlights on the hillside, don't take me this way


Det finns inga nya bilder på mig för jag är bara sjuk hela tiden. Har varit halvfrisk i en vecka och nu ligger och dör igen. Fast jag tror att jag får skylla mig själv med tanke på att jag går ut i skinnjacka och converse och inte tar det lugnt en sekund. För nån vecka sen när jag hade hosta och halsont gick jag och Fanny ut och råröjde och sjöng tills det gjorde ont i lungorna. Ligga hemma och bli frisk och planera livet låter bra.

Now I feel wrong 'cause you caught me


Nu för tiden har jag bara en lektion på onsdagar. Så jag och Steffie gick på stan och var dåliga, vi skulle inte spendera! Var iaf nice att hänga lite med henne. Jag färgade hennes hår också och rakade lite, riktigt nice. Allt vi köpte var på rea iaf. Från H&M, Gina och Carlings.

You just gotta ignite, the light, and let it shine

Mötte upp bästa tjejerna i stan. Gick på en mini utställning och Fanny gav blod.
Åkte ända ut till Orminge och lagade riktigt god mat, och bestämde oss för att stanna hemma och mysa.
Satte på oss täckbrallor och lekte i snön på väg till affären..där vi inte fick köpa energidryck utan leg...
För att vara lite extra tjejiga gjorde vi ansiktsmasker. Felicia såg ut att komma från ett annat land.
Jag vaknade senast av alla. Inte så konstigt eftersom att jag fick sova på den sköna madrassen
Fanny var underbar och hade dukat fram världens frukost med hemmagjorda amerikanska pannkakor
Vi åkte till Sickla och utnyttjade rean, drack smooties och hade kul. Avslutade helgen med utgång i stan

Alabama Arkansas I do love my Ma and Pa


Har varit sjuk hela veckan, men nu mår jag bra. Fast någon röst har jag inte. Jag tror att kombinationen av att ha hosta och halsont och sen ut och sjung/skrika inte är nå' bra. Tog mig ut igår tillsammans med Fanny, Jonte och Felicia. Vi spelade biljard och sen gick jag och Fanny ut o' dansa en timme eller så. Nu ska jag stanna hemma hela helgen och kurera mig, för på tisdag börjar skolan.

Sticks and stones are never gonna shake me

grattis bloggen två år! för tre dagar sen då..så kom och läs nu.

when the levee breaks


Såhär såg jag ut på nyår. Klänningen från Weekday, strumpbyxorna från London och hår grejen från Accessorize. Drog till Ace med Fanny igår, go kväll!

this friday night, do it all again




Åh vilket fint nyår vi hade, tack för allt allihopa! Underbar mat, trevliga mysiga människor och tjejer som ramlar i trappor. Riktigt fin kväll, önskar jag kunde ha den ikväll igen, men nu ska jag på Ace med Fanny.

RSS 2.0