but it's you who had offered to fall


Helgen alltså. Kaos men så himla kul. Ramlade lite i en stentrappa, ser ganska mesigt ut på bilden men det gjorde ont. Ställde mig upp på en gång och total förnekade att jag ramlat. Fannys fest i lördags, det blev så himla fint. Vår sorti kanske inte riktigt blev som vi tänkt men kul hade jag iaf. (haha fan det syns ju inte alls på bilden, mycket värre irl lovar)

i could see for miles, miles, miles


Kristineberg en galet varm och underbar dag. Den enda dagen jag har badat i sommar. Sjukt trist att det inte blivit mer bad och allt annat somrigt. Det känns som att sommaren har sprungit förbi medans jag stod bakom hörnet.

thank god i dodged the bullet


Jag vill bli jätte kär, på riktigt.

we will not stand defeat


Mina finisar. Dom absolut bästa i hela världen, min prins och min prinsessa (iaf tills jag får egna). Bästa Mio, min gudson och systerson. Finaste Nellie, min bästa kompis dotter. Man blir ju lite sugen på att skaffa en själv, om några år, även fast dom skriker och har sig. Puss på er bli aldrig som jag <3

i wish nothing but the best for you


Posar-tjejen från förra helgen. Förra helgen som förövrigt var ganska galen. Därför sitter jag denna helg inne och gör absolut igenting. Idag har jag super-städat mitt rum. Dammtorkat och allt sånt. Jag känner mig galet sugen på att gå ut och Alice har frågat om jag ska med, men jag känner att det kan vara ganska bra att stanna hemma ändå. Nästa vecka är sista jobbveckan, sen är det bara att lägga i en högre växel med jobbsökandet. Så om ni vet nåt ställe som behöver folk så finns jag!

single place to fish up there


Nu har jag varit med på radio igen! Galet va. Idag var jag med och tävlade om
veckans sista strandbag och vann faktiskt, kanske lite för att han Jonas gav bort
frågan till mig, men skit samma. Älskar P3 som får dagarna att gå lite fortare.
Är det vuxenpoäng att lyssna på radio på dagarna? Ni hittar mig runt 1.56

Sometimes life seems so unfortunate

Första sändningen jag var med i när jag tävlade om en strandbag, kommer in runt 2.02

 

..tänkte bara om nån var intresserad, för jag är faktiskt ganska rolig.

Skulle inte banga på att sitta i radio själv, typ morgonpasset eller Krister i P3 typ :)

 

Och sen den andra, när jag snackar lite skit med E-type. Coolt, kommer in runt 15.55

when evil surrounds you


Tror att jag precis såg en av mina nya favorit filmer. Den var hur mysig som helst och även om den klassas som en komedi så hade jag klumpen i halsen lite för ofta, den är mest lite... tragisk. Trailern är inte rättvis, tyckte den var lite töntig jämfört med filmen. Men se den om ni har tid och lust, det tycker jag iaf.

you've got your mind made up

Börjar mina inlägg ungefär likadant känns det som, med att skriva att jag är värdelös på att uppdatera. Meen iaf.. Hade en riktigt kul dag på jobbet, mellan själva arbetet. Dom flesta av oss lyssnar på P3 under dagarna och dom har en tävling varje dag. Jag har velat tävla men aldrig vågat, tills idag. Ringde in innan dom ens hann beskriva tävlingen och blev skapligt chockad när dom sa att jag fick vara med. Jag förlorade dock tävlingen men det gjorde min dag, gick runt och skrattade åt det hela dagen. Senare under dagen ringde Fanny in och ställde en fråga till Magnus Samuelsson, det var också kul.

Bild från i lördags som förövrigt var en av dom roligaste kvällarna på länge.

but you played it with a beating


Jag jobbar fett och chillar. Har varit ute och druckit goda drinkar, varit på bio och sovit till klockan 18 på en lördag. Om någon timme kommer familjen hem igen och då är det fullt ös. Nu behövs bara körkortet som jag kämpar på och att resten av jobb-veckorna sen jävlar ska jag flytta, längtar galet.

(orelaterade bilder som är tagna med öl i kroppen och en puss-vän)

RSS 2.0