and the circus leaves town


Smarta cheyen är inte bra på att orka prova fler storlekar, kolla min tradera annons
http://www.tradera.com/Ny-skinnbyxa-fran-Zara-coating--auktion_163102_140540236

all heroes please apply


Mamma kom in imorse och frågade om jag ville med till Kista centrum. Vilken himla tur att jag sa ja. Fick jackan jag velat ha super länge, en Jofama by Kenza jacka vet inte vad modellen heter men den är lite sliten och har en krage man kan ta bort. Så blev det lite nödvändigt som hårfärg och mascara.

Jag är en riktig sucker för snygga ryggar på linnen och tröjor så skjortan och linnet köpte mamma till oss båda att dela på. Byxorna köpte jag i fredags innan jag drog ut, skinnbyx liknande från Zara. Dom är helt underbara, sitter skit bra och precis vad jag letat efter. Märkte ni att jag är lite gladare idag? För bakom skärmen sitter en tjej som inte orkar ta mer skit. Ha en mysig söndag.

wich one will it be, i can't decide


Kvällen/natten har spenderats framför nya avsnitt av olika serier och filmer med Aaron Johnson. Nere på gatan är det fest. Folk som skriker på varandra och skrattar alldeles för högt. Sen när är min gata så högljudd? Finns inte direkt någon klubb i närheten. Ska kolla en till film nu och sen försöka sova.

let's have a toast for the assholes


Vaknade klockan 17 idag. Hade en så galet dålig dag igår, allt gick fel. Tillslut löste sig vissa delar och det blev en galen utekväll igår på Harrys. Det kan kännas onödigt att dricka bort jobbiga saker men igår funkade det. Ligger i sängen just nu med en dunkande huvudvärk. Hur långt ska man behöva gå, hur mycket ska man behöva be, gå på äggskal för en person för att personen ska förstå? Människor måste förstå att man inte kan låta det gå för långt innan man förlåter den människan, speciellt inte när man själv förlåtit den andre. Säga stopp om man inte vill, istället för att plåga den andre bara för att man kan. Jag är duktig på att skriva i koder, men jag vill mest bara skriva av mig för min egen skull. (Bild från Paris, 2008)

you stand to win or lose everything


Dear friends, för det är väl ni som läser här va? Jag stannar i Sverige, iaf ett år till. Det är nämligen så att er vän Maja har fått ett arbetserbjudande till våren som hon inte kan tacka nej till. Jag får möjligheten att spara pengar, ha något väldigt bra att skriva på cv:t och jag får erfarenhet. Usa får vänta, drömmen får vänta. Känslorna är lite mixade, känns förjävligt för jag längtar så otroligt mycket till Usa. Men jag känner att jag måste vara lite smart och tacka ja till det här.

Under dessa dagar jobbar jag med något annat. Just nu hjälper jag bara till under några veckor, men jag hoppas på att få en fast tjänst. Om jag skulle få det så flyttar jag ihop med min kusin i en fyra här i Solna. Hon ska nämligen ta över sin mammas lägenhet. Vi är nog dom enda som skulle funka ihop i en lägenhet av mina vänner. Så there you have it. Nu vet alla varför jag fortfarande är kvar och mormor kan sluta undra. Ciao!

It is my belief... that the truth is generally preferable to lies


i made the most of what i knew then



Fina Urban Outfitters. Var där i veckan med Fanny och letade efter shyssta tishor, hittade tyvärr ingen som blew my mind. Jag har jobbat hela veckan, även idag. Fredag och lördag spenderades ute i Rosersberg med allmänt chill bara. Gööött.

i can give it all on the first date

 

Ingen sömn gör ont i huvudet. Jag försöker men är inte trött, eller jo men inte tillräckligt. Lite för mycket tankar. Fast det brukar bli så när klockan är 5...(börjar jobba om två timmar, underbart) Det är underligt hur man lyckas sätta sig i sånna situationer där skit händer. Och när man känner sig sviken av folk, är det lönt att försöka en gång till? Det känns idiotiskt att kasta bort något, en bra kille, om han kanske egentligen är bra. Men hur ska jag veta det? Allt hade varit lättare om man fick ett facit på en människa redan första gången man träffas.


i really fucked it up this time, didn't i my dear


Bilder från 1999, New York. Var där med min mormor, moster och lill-kusin. Minns att det var supervarmt och typ det häftigaste jag varit med om att se alla stora byggnader, speciellt när jag var så liten också. Vi var aldrig närmre WTC än på bilderna, men det känns lite häftigt att ha mig själv med dom i bakgrunden på bild.

due to lack of interest tomorrow is cancelled


Det var tydligen omöjligt för mig att hitta rätt inställning och att hålla handen stadigt igår. Det kan berott på att jag var helt inne i hur underbar resturangen och maten var. Igår hjälpte jag Fanny plugga inför sin tenta hon hade idag. Efter fyra timmar floristik ville hon tacka mig så vi åkte in till stan. Hon hade åkt förbi den här resturangen med bussen en gång och ville dit. Stället heter Peppar och ligger på St:Eriksplan. Hela stället var helt underbart och för att inte tala om maten. Vi beställde in ett varsitt glas vin och mat. Det blev en enchilada och en skaldjurspasta. Jag hatar skaldjur, men jag tror aldrig att jag har ätit en godare pasta i mitt liv. Gå dit!

she had problems with drinking milk


min näsa är proppad och mitt öra gör ont, är trött på att vara sjuk.
vill bort i från sverige, vill ha mitt körkort nu, vill ha usa.
tror att jag är kär, men inte tillräckligt. tror att vetskapen om flytten till usa gör det omöjligt.
och ändå känns det som att jag inte kommer komma iväg, varför blir jag inte bara helt kär då?
ingen vill ge mig jobb, och jag söker hela tiden. hur skönt det än är att kunna göra vad jag vill...
så kan jag snart inte det, att göra saker är fan inte gratis. plånboken ekar.
imorgon ska jag söka ett till jobb, lite av drömmen (inte för livet, bara ett tag liksom) hoppas jag får det.
jag behöver mitt körkort idag, allt jag vill är att andas amerika.

is how far you wanna go


A clockwork orange,
se den och bli psykade av hans ögon.

Truly, Madly, Deeply


Denna tisha har varit min favorit i ett par veckor nu. Men i helgen lämnade jag tillbaka den till den rätta ägaren. Lånade den nämligen av min vän Signe när vi har ute en kväll, sen dess har jag haft den så ofta den varit ren. Tishan kommer från Urban Outfitters (y)

RSS 2.0