So far from where you started




Lite bilder från i lördags. Som sagt så var vi inte så många men vi hade grymt kul ändå. Riktigt härligt att se folk igen efter fyra år. Måste nog säga att jag har haft dom bästa stunderna med dessa människor, så puss.

take my heart and make it strong


Idag skrev Alice till mig och sa att jag måste blogga, så nu gör jag det. Är total stressad inför studenten på onsdag, men det kommer bli nice. Sitter och fixar med musiken till flaket just nu.

Dom senaste dagarna/veckan som jag inte har uppdaterat på har jag haft fullt upp med festande, skola och allt annat. Igår hade vi tex reunion för gamla 9an. Det var inte så många som kom just igår, många som jobbade. Men vi ska försöka dra ihop något senare i sommar.

Skjortan på bilden är ny, eller ganska ny. Köpte den för nån helg sen på BikBok tillsammans med en skit snygg tröja med ett trekants-hål i ryggen (låter jätte snyggt eller hur). Ska iaf bli bättre på att uppdatera, kanske.

A man of words and not of deeds

A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds
And when the weeds begin to grow
It's like a garden full of snow
And when the snow begins to fall
It's like a bird upon the wall
And when the bird away does fly
It's like an eagle in the sky
And when the sky begins to roar
It's like a lion at the door
And when the door begins to crack
It's like a stick across your back
And when your back begins to smart
It's like a penknife in your heart
And when your heart begins to bleed
You're dead, and dead, and dead indeed.

I'm stuck in triangles, lookin' for my angel

Idag fick jag veta något helt ofattbart, otroligt, knäppt men helt underbart. En av mina bästa vänner har fått en dotter. Hon visste själv inte om att hon var gravid, ibland är kroppen bra knäpp. Allt fungerade som vanligt med mensen och hon fick ingen gravid-mage. Men titta på sötnosen, det var iaf en väldigt fin överraskning.

Fina Nellie <3

these words are not a bit profound


Snyggaste kläderna någonsin. Det var vad jag hade på mig på sjukhuset, plus världens snyggaste tröja/kofta. Snodde med mig trosorna och byxorna hem. Tänkte ladda upp bilder på fingret för dom som är nyfikna, men jag laddar upp miniatyrer så får dom som vågar kolla ordentligt.
Så.. där är det. Nu har jag iofs tagit bort stygnen och allt och det har ju läkt mer. Den sista bilden är från första gången jag bytte förband, så där är det väldigt nytt. Jag hade tur som inte fick ta bort en del av fingret, men som man ser så är det ganska mkt kortare ändå. Den första och andra leden har blivit lite ihoptryckta. So there it is.

Think of me in the depths of your despair


Det bara rullar på fina dagar nu för tiden, förutom begravningen i fredags.. som iofs var en väldigt vacker begravning. Idag har jag legat i solen i Rålis, efter det blev det Romeo och Julia på Dramaten med mamma och lillasyster. Nu ska jag sova som ett barn.

He'll spend his very last dime



Här är bilder från valborg. Blev inte så mycket för kameran låg mest i väskan. Vi hade bättre väder än vad det ser ut på bilderna. Fast så fort solen gått ner kändes det som att man skulle förfrysa. Hade en nice dag iaf, tack Sannie.

We don't waste no precious time


I make sure everybody knows


Tog en fika med Mitch efter skolan och sen gick vi in på carlings medans vi väntade på min tur inne på banken. Kom ut med det här linnet för 149kr. Det kändes bra. Ska ut på stav-promenad med Malin sen också, toppen!

A different dimension, you open my eyes

Fett mycket bilder men här är bilder från min mösspåtagning. Sjukt bra dag i solen och sen party, har en sjukt bra klass. Har typ inte insett det förän nu men vi har det kul ihop, hatar inte er lika mkt som i ettan. Synd att man kommer på det när allt snart är slut. Jag hamnar efter med uppladdningen, men valborgsbilderna kommer imorgon.






RSS 2.0