i write sins not tragedies


Mina fötter kliar! Idag lossnade de flesta skorporna. Kan ju säga att badkaret såg ganska vidrigt ut, man kunde nästan se på alla småbitar vad motiven var. Och nu kliar det som satan, så himla jobbigt för jag kan inte klia tillbaka. Imorgon åker jag till Örebro och firar valborg, lovely.

one song about a girl


Det var mulet när jag kom till Felicia, så hon hade ordnat picknick i vardagsrummet. Sen blev det foto-dags. Jag vet inte hur många bilder jag tog på henne, men kul var det. Sen blev vädret hur bra som helst, då blev det stan. Hittade en skapligt fin t-shirt, med en sugarskull med svalor på (som mina tatueringar). Dock har jag inte använt vanliga, tighta, o-urringade tishor på länge, och den var inte jätte billig. Alldeles för dyr för att vara så osäker.

take only what you need from them


Tidigare ikväll var jag jätte klantig. Eftersom att jag har tandställning nu så får jag inte äta vissa saker. Men självklart ville jag ha en liten Maoam godis (typ seg frukt-kola) när mormor kom hit med det. Jag har ätit det förut med tandställningen och det har gått bra. Efter att jag tuggat några gånger så känns det som att en hel tand ramlar sönder, då är det ett av fästena som lossnat från tanden. Så imorgon när jag vaknar måste jag ringa tandregleringen och få en tid snarast!

a baby is born crying out for attention


Här är kjolen jag köpte igår, ganska enkel midjekjol. Jag praktiserar som träslöjdslärare och idag hade vi en ganska störig klass. En av eleverna ville jag helst bara kasta ut. Under dagen hade jag ett långt hål så jag drog hem till Felicia som bor i närheten, hon var ledig från sin praktik. Imorgon ska vi picknicka i Humlan om det är fint väder, riktigt mysigt.

with arms wide open


Ledig från praktiken idag. Åkte hem till Felicia där Fanny var. Tog en promenix till Fridays och tog varsin fruktig drink. Av en slump ramlade vi in på en exklusiv utförsäljning av Ida Sjöstedts kläder. Fanny hittade 3 klänningar och Felicia en. Det fanns massa fina klänningar men inte några jag trivdes i. Men jag kom hem med en kjol iaf. Jag och Felicia fortsatte mysa hos henne sen, svaga rosa drinkar och en super god sallad som hennes inneboende gjorde. Hjälpte henne att fixa sig inför skivan hon skulle på också. Absolut trevlig dag.

dance in the dark


Jag har världens absolut finaste pojkvän. Idag har vi varit tillsammans i 9månader. Dom absolut bästa månaderna i hela mitt liv. Jag älskar dig!

misery fucking loves me


Åh härlig dag! Jag, Alex och Adde åkte till Marieberg och kollade runt lite. Grabbarna köpte nya skor och jag köpte en ny klänning. Man ser lite på bilden, en leopard-dragkedja i fram och spets i ryggen. Åkte förbi Ica och handlade en massa god mat sen blev det grillning hos Karl. Har inte ätit så god mat på länge. Rock bar och sen Satin senare på kvällen.

give me a reason


Tattoo-mässan i Norrköping. Båda fötterna klara, jag är galet nöjd. Var för övrigt en bra dag. Gick på stan på morgonen med Alex. Köpte en sån där Baseball-jacka från gina, en svart. Och så hittade jag en klänning på Carlings som jag köpte dagen efter.

please tell mom this is not her fault


Fick precis skissen för mina fötter. Jag har gått runt och oroat mig hela veckan, tänkt om jag inte gillar dom. Men så fort jag fick se dom såg jag att det var rätt på en gång. Jag är sjukligt nöjd och ser verkligen fram emot fredag. Slänger upp en bild när dom är klara.

only one on the island


Skulle behöva mer färg i min garderob, orkar inte.

all the right moves



(bilder från i vintras) Räknar ner dagarna tills fötterna är prydda med färg. Jag är galet taggad! Det bästa är ändå att jag åker till Örebro redan på torsdag, härligt med en lång helg. Längtar till lönen också, ska verkligen försöka att inte handla upp allt haha. Men nånting nytt ska jag unna mig.

because you sleep next to me


Förutom timmarna i skolan (som var helt ok faktiskt) så har dagen varit riktigt nice. Drog till stan och mötte Steffie, Stephanie och Bella på After. Satt på uteserveringen i solen i nån timme. Sen drog jag och Steffie och köpte jeans till mig. Ah kom precis på att morgonen var lite sämst förresten. Alex missade sitt tåg tack vare att pendeln var försenad, så jag bråkade med SJ och SL i telefon en timme imorse. Det hjälpte dock inte och Alex var tvungen att köpa en ny biljett, känner mig lite skyldig. SNART är det fredag och då tatuerar jag fötterna, är galet taggad. Nu ska jag försöka att inte somna, ciao.

a misfit in progress


Satte i tandställningen i underkäken idag, ont ont. Det har förövrigt varit en seg men solig dag. Jag skulle jobbat, men när jag kom dit behövdes jag inte haha. Är skapligt trött så ikväll ska jag sova tidigt...kanske.

the book of love is long and boring



Har glömt visa dessa. Jag fick dom av mamma i försenad påskpresent/födelsedags present när jag kom hem från Örebro i söndags. Det är badskum tror jag, men flaskorna är ju bara toppen. Jag är helt galen i zebra och leopard. Har allt från skor till håraccesoarer till kläder och sen dom här. Tack mamma, du är världens bästa! Och tack för födelsedagspresenterna, älskar dig.

He's like a Wal-Mart version of you


Vädret är ju bara underbart! Har varit i skolan idag, en relativt kort dag. Jag är nöjd med mig själv som har lärt mig att fixa småproblem snabbt. Idag var en bra dag alltså. Jag hade dock hellre varit ute på en riktig lång promenad, men jag ville inte gå själv. Jag promenerade iaf från skolan till centralen och åkte hem.

Morgondagens planering;
Skola, en lektion
Jobba för första gången
Till frissan och klippa mig
(+fixa ögonbrynen)
Syskon fotografering

happy birthday to me..


Fyller förresten år idag, riktigt trevligt. Hela nitton år blir jag.
Vi firade med middag på favorit restrurang :)

You never seem to run out of things to say





Bilder från mitt supersköna påsklov, spenderat i Örebro. Har haft sjukligt kul och saknar alla (speciellt Alex). Hemgången från Strömpis var bäst, har nog aldrig skrattat så mycket. Underbar vecka, kärlek till er!

you stole money from her purse




happy easter




Lite sent ute, men jag har inte orkat blogga i helgen. Glad påsk! Jag är i Örebro hela veckan och kommer nog inte blogga så mycket. Hoppas på fint väder i veckan så att man kanske kan sitta ute och fika nån dag. Mamma hade packat ner ett påskägg i smyg i min resväska, tack mami. Och så fick jag ett av Alex och ett av hans pappa. Vi var kattvakter i helgen till världens bästa katter Minus och Skrollan, fick en påsk-skål med godis av hans mamma då. Usch sånna här helger är inte bra för hälsan, men lite kul ska man väl få ha.
Kram!

pic, weheartit

good love is on the way


(fick bli en till bild från Paris)
Har beställt hem ett par skor från Nelly.com, så snygga. Nu verkar dom vara slut, för nu finns dom inte på sidan. Fast jag tror att dom kommer fler gånger, dom verkar populära.

Imorgon åker jag till Örebro, lovely. Jag stannar där i mer än en vecka. Fyller år när jag är där också. Ska tvinga Alex att äta kebab eller pizza med mig imorgon. Fortfarande galet sugen på fet mat haha, blir ju som gravid när jag är sjuk.

your body is a wonderland




pic, me
paris förra sommaren

RSS 2.0