day old hate


Ursäkta "blogg torkan". Jag har haft fullt upp med jobb, besök till Örebro och nya Harry Potter.
Jag är verkligen ett stort Harry Potter-fan, speciellt av böckerna. Men den här filmen, Halvblodsprinsen, den gick inte hem hos mig. För det första har dom lämnat ut en massa saker som hade passat bättre och är viktigare än vissa saker som är med i filmen nu. För det andra är det alldeles för mkt fel. Visst, jag hajar om dom förenklar vissa delar för folk som inte har läst böckerna ska förstå bättre. Men att dom förvrider det och ändrar det så mkt när det egentligen inte behövs var bara allmänt världelöst. Och för det tredje så kändes det verkligen som en transportsträcka fram tills nästa film. Så jag är smått missnöjd.

Förra helgen blev det en snabbvisit i Örebro också. Hälsade på baby :) På fredagen var vi hos Adde och drack, krogen var full haha så vi drog tillbaka dit och fortsatte. Lördagen spenderades hemma hos hans mamma på fika, middag och mys. Söndagen var allmänt jobbig när jag insåg att det bara var några timmar tills jag skulle åka hem. Men på söndag, om en vecka och två dagar kommer han hit. Då blir det lång-besök.

Imorgon åker jag till Paris! Flyget går 06.40 från Arlanda, så vi har hela dagen i Paris imorgon. Jag åker med familjen, det är ganska nice. Det blir mycket billigare då (a) och min familj är härlig att resa med. Har tre saker jag verkligen ska leta efter och köpa om jag hittar - Parfym, ny väska och nya gladiatorskor. Mina gladiatorskor som jag köpte i Thailand är snygga och funkar, men dom är en storlek för stora, och det syns!

btw jag har piercat naveln också! :) Au revoir kompisar, hörs!

we sing, we dance, we steal things


You're an island of reality, in an ocean of diarrhea.

what i did to you was hurtful




Goa tjejer @ Arvika

out of my hands


Hemma från Arvika, helt död. Jag har haft det as kul, men jag börjar bli för gammal för det här, haha. Såg en massa band, men bäst var Tiger Lou.


Måndags-Onsdag morgon, bästa på länge. (Du är mysigast) Längtar till helgen

RSS 2.0