god put a smile upon your face


Idag har varit en toppen dag, igår med! Igår var jag i skolan, hade en lektion som vi "lekte" på. Sen drog jag och Steffie hem och hämtade hunden. Vi tog en 3timmars lång promenad i Hagaparken och hade det allmänt mysigt. Sen gick vi hem, lämnade hunden och gick till centrum, sen vidare till Kista. Vi käkade lite i Kista och kollade på kläder. Jag köpte ett linne på HM från AIDS kampanjen.

Kvällen spenderades med Steff och Marcus vid brunnsviken. Vi satt i solen som var på väg ner och mös med 3,5or och bra musik. Det var skit mysigt! Vi gjorde ett lamt försök att spela kort också, men det failade. Så vi hade det underbart och satt och pratade om livet. När det blev kallt drog vi till Marcus och hämtade filtar och la oss i en sån där stor gunga och pratade om livet och Kent.

Och denna dag spenderades vandrandes i Rosersberg med Steff. Vi gick en långpromenad till vattnet och badade. Årets första dopp här hemma i Sverige, iskallt men underbart. Sen promenerade vi till andra sidan av Rosersberg och badade i pool hos Steffs kusiner. Blev en mysig middag på Blå laguna, kebab! Har haft en helt awesome helg. Imorgon är det morsdag och vi ska grilla här hemma så mysigt.

Farewell!


islands on the coast


JAG ABSOLUT DÖR! Har precis kollat klart på Gossip Girl säsong 2. Jag kunde inte vara lyckligare just nu känns det som haha. Larvigt, ja, men jag har lätt för att dras in i serier riktigt ordentligt. Men..om inte säsong 3 kommer upp för nedladdning snart, då kommer jag spricka av nyfikenhet. Serenas pappa, the lost brother Scott, Blairs och Chucks förhållande.. jag vill veta nu! Och Georgina, what's up with her?! Hon har bett om att få vara room mate med Blair? Nej jag dör lite.

För övrigt ska jag till skolan imorgon. Har varit hemma hela veckan pga halsfluss, det har varit jobbigt. Nu har jag lyckats bli frisk. Dock har jag ett prov imorgon, som avgör ett betyg i en kurs. Och gulli Steff råkade ta med sig fel bok till mig, gör inget gumman. I'm doomed anyway. Lördag.. Steff och jag  försökte få med och Fanny, hon ska plugga. Men vi ska köpa  oss lite vin, lägga oss och sola i.. somewhere over the rainbow eller nåt. Sen ska vi dra vidare och leva livet, och hoppas på underbart väder. Märks det att jag är på sprudlande bra humör? Haha, och ett ex till mig och jag har börjar prata på msn. Marcus, vi var tillsammans i typ? Don't remember men det var long ago. OCH kan jag snälla sluta droppa in engelska här och där, sånt görs bara med toppen humör. Men iaf, vi har haft trevliga samtal på msn och ska försöka träffas och umgås lite. Kul med old time lovers och se hur han har det :) Jaha what else? Inte speciellt mycket eftersom att jag bara legat hemma och gråtit av sympati för mig själv. Fast ikväll kära vänner känns livet toppen! Önska mig lycka till på provet imorgon.

farewell!

down in the past


Han förstår ingenting. Det är inte ens som att han orkar bry sig om att försöka förstå. Jag vet ju sanningen, det är lika bra att vara ärlig. Ni förtjänar varandra, äckel.

you have my attention

Hah! Jag har fått hjärnskakning, smidigt. Jag slog i huvudet i natt när jag skulle lägga mig ner. Hörde ingenting på nån minut, och hela dagen har jag mått illa. Nu är det bättre, men om jag har tur slipper jag skolan imorgon.

Jag har insett att min blogg är ganska tråkig att läsa, det är bara massa sorliga saker. Så jag har bestämt mig för att försöka berätta lite roliga saker istället. På torsdag tex ska jag träffa Fanny :) Ska vara smakråd för hon ska shoppa lite. Nu på lördag ska jag, Steffie och Nicole på Trä3ornas studentskiva. Det är så kul, på valborg va vi tre med varandra och har fått mer kontakt. Det tycker jag är jätte kul :)

Jag tror att jag ska sova tidigt ikväll. Ska kolla klart på 2½ men, sen ska jag borsta tänderna och sova. Tare sho :)

when paula sparks


Drygt jävla fitt fanskap! Måste allt vara så svårt? Jag vet inte vad jag vill, vad jag orkar, vad som behövs, vad som måste. Det känns inte som att jag vet någonting längre, jag blir helt frustrerad. När lär man sig, när lär man sig egentligen av sina jävla misstag? Jag vill ha lärt mig för flera år sen, så att jag bara skulle kunna slippa det här nu.

love is a fast song

copeland <3

moss mountain town

fkposdf

Jag ligger och kollar på Butterfly effect. Vill bort från sängen, men de finns inget att göra. Alla är ute och festar eller gör något annat och det är för mörkt ute för att promenera. Jag har iaf varit på Grönan idag, med mina syskon. Jag och min brorsa åkte den nya Insane, den var skit nice. Imorgon ska vi hem till min syster som har bjudit över släkten.

ciao!

hey shut the fuck up boy

Jag har typ skaffat mig sömnproblem (y). Hur man nu skaffar sig sånt..men det är jobbigt iaf. Har jätte svårt att somna på kvällarna och vaknar flera gånger om nätterna. Det är tur att jag är ledig imorgon iaf. Imorogn ska jag på en invinging till en klädbutik vid Skanstull tillsammans med Steffie och några till. Efter det åker jag hem och träffar vännen och kollar på Harry Potter.

WoopWoop, pratar med Jimmy på msn. Evigheter sen!
tjarå.


starving for perfection

Ligger i sängen och kollar på SATC. Jag är otroligt trött, men jag orkar inte sova. Hur bra låter inte det? Idag har jag varit i skolan. Sen drog jag med My och solade. Min syster fyllde 22 så familjen drog på kina resturang, mumsigt. Sen tog jag en promenad med vännen min.        Dagens återfall ; City and colour

so say goodbye to love,
and hold your head up high
there's no need to rush
we're all just waiting, waiting to die

det är mig dom kallar för smutser

Mitt huvud värker, det känns som att det snart ska sprängas. Jag hatar huvudvärk, jag sov för lite i natt. Och nu kan jag inte sova igen. Lyssnar på Kristian Anttila och tänker på första Arvika, som jag längtar dit.           Idag var han här, och vi pratade. Det känns konstigt att det är slut, ett helt liv bara borta.

Det är tur ändå att du finns som stöd,
vad hade jag annars tagit mig till?

tired of los angeles

Det har varit för mycket sen jag kom hem från Åre. Jag har inte orkat anstränga mig. Hela jag har gått sönder känns det som. Jag är så dum och spelar mest bara sorliga låtar, som om det skulle göra det bättre. Jag kommer sakna dig varje dag. Men det är bäst så här ändå.


RSS 2.0