socker

spelar inte längre någon roll
jag orkar inte slåss
det är bortom min kontroll


Här ligger jag i stugan..

Jag har det jätte tråkigt och vill ut och åka skidor. Självklart har mina ben svullnat precis nere vid foten så jag får inte på mig pjäxorna, och kan inte gå ordentligt. Jag hoppas att det blir bättre imorgon!

Igår fyllde jag 18! Vi firade lite på morgonen, sen åkte vi hela dagen. Tog en cider på After-skin och sen gick vi ut och käkade allihopa. Jag får fira lite mer när jag kommer hem igen. Under dagen när vi var ute och åkte fick jag en present av mamma och Per, nämligen skärmflyg. Det var nog det häftigaste jag någonsin gjort!      Snart ska jag försöka ta mig in till byn och köpa mig ett par nya skidglasögon. Både jag, Elsa och Annika tappade våra igår. Hörs!


skärmflyg

on my way

tåget

Just nu sitter jag och tuggar på ett äpple här på tåget. Det är inte långt kvar tills vi är framme i Åre, sen tar vi taxi till Tegefjäll som ligger 15min från Åre stad. Jag skulle åkt själv med familjen, men igår i sista sekund så frågade jag Magnus om han ville följa med åndå. Så han sitter i en bil på väg upp till Åre han med, han åker tillsammans med en annan familj som vi ska bo med. Det kommer nog bli en toppen resa!

ratrider come on ratrider

Idag var det fullt hus här hemma. Min 18års dag firades, en vecka för tidigt dock. Det kom massor av människor som man inte sett på 100år. Mina "farbröder", mammas kompisar Maja och Mimmi som jag har bra kontakt med. Jag fick massor av grejer, och nästa vecka får jag ännu mer av familjen, bortskämd va :p

Det har varit en toppen dag. Jag somnade när alla hade gått, var helt slut. Sov i några timmar och vaknade vid 8. Jag och Steffie funderade på att gå ut.. men jag var så trött så jag orkade inte. Vi får dra en krogrunda efter hon har fyllt 18, den 20e april. Jag fyller ju år i Åre, och mamma skämtar att hon ska skicka upp mig på scen på afterskin som hon gjorde när jag fyllde 15.  Det var det värsta och pinsammaste jag någonsin gjort.

Jag kanske laddar upp lite bilder imorgon eller så, hade inte min kamera hemma men mamma fotade lite. Ha det gött!


make damn sure

 

Jag har shoppat lite.. tog slut på studiebidraget på fem sekunder.
Den randiga tishan är från MQ och det andra står i inlägget under.

you hollow out my hungry eyes

nya kläder
skor dinsko, jeans abercrombie, linne och jacka H&M

RSS 2.0