I will kiss your crown when life takes me down


Bilder från gårdagen. Hade det så himla nice i solen! Jag och Fanny och några killkompisar till henne drog till söder och köpte en varsin mezetallrik som vi tog med oss till båtklubben i Tanto. Två av killarna är sjömän och hade därför tillgång till bryggan. Sen bestämde vi oss för bio. Det blev Red riding hood som jag faktiskt inte kan rekomendera. Puss på en fin dag

So I'ma gonna trade these shoes for rollerskates


Världens bästa kväll igår trots fingret och allt. Jag och Fanny möttes upp vid slussen och tog ett glas vin på en båt, sen gick vi till Fridays och åt och drack margaritas i mängder. Dit anslöt även Felicia och Mitch. Bestämde oss sen för öl på Harrys, efter det blev det vin på utecompagniet. Vidare till Hells kitchen och avslutade på White room. Sen tog det oss ett antal timmar och skrattattacker att komma hem. Helt underbart

passion for fashion


Beställde dessa snyggingar från TopShop och dom kom på min födelsedag, som en liten extra present. Kan dock inte använda dom ordentligt med tanke på gipset på ena handen. För er som inte vet... Jag går snickar-linje i skolan. Och på min födelsedag råkade jag på nåt jävla vänster åka in med mitt vänstra pekfinger i en såg. Fingret bröts på två ställen och jag kanske inte får behålla hela. Sånt är livet. Längtar iaf tills jag kan använda dessa godinar

Btw så har gina tricot gjort en ful kopia av båda ringarna, typ satt ihop dom med färger och mönster, 99kr.

There's a piece of you that's here with me

åh på onsdag är det skiva. en ledtråd på vad jag ska vara.. hmmm svårt.

jag är hög på livet, på alla planer och alla nya vänner.

It half-cracked with cold shards of glass


Sammanfattar en av mina roligaste kvällar med dessa bilder. Hade sjukt kul fick massa fint och aah det var underbart.

I know you're your Mother's daughter


Tuff jag va. På bilden kan jag vara typ 10 och jag är på Gotland. Tänka sig att jag fyller hela 20år på tisdag.

So tired of yearnin for what I've found in you


Cupcakes baket. Här är dom inte helt klara, vi har pyntat dom så fint. Kommer säkert ta en massa kort på lördag på maten och allt. Mamma har tom köpt en pinata, ska ha mexikanskt tema typ. Idag har vi handlat massor bland annat fet-mkt corona, mums.

If there's anything that I'm sure of


Produktiv dag! Åkte till centrum efter skolan för att vara barnvakt till Mio medans syster fixade naglarna. Mamma och andra syster kom till centrum och jag fick denna fina bikini och hårfärg av mami. Sen har vi bakat en jäkla massa till mitt släktkalas på lördag.     Kom hem till sveriges renaste hem. Hade en städerska här hemma medans vi var borta, hon har gjort så himla fint. Och så tränade jag lite, toppen dag.

Take a bite of my heart tonight


Mitt lilla projekt igår. Har tänkt på att göra det jätte länge och äntligen tog jag tag i det. Om ni inte känner igen symbolen så är det från Harry Potter. Tog ett gammalt Monki linne som jag älskar och kläd-färg från panduro hobby och en tjock pensel, sen ta-daaa. Om jag känner mig rätt kommer jag bo i det här linnet framöver.

Hade förövrigt en riktigt nice kväll med Fanny. Vi tog en rejäl långprommis och pratade om allt. Sen kollade vi på Dear John och Remember me, sen grät vi oss väl till söms. Tråkigt att bra filmer ska vara sorliga.

bring it up bring it up , dont take me down

Lyssnat på denna låt hela dagen när jag städat.

a race within the race of humanity


Har städat hela dagen, eller ja sen jag vaknade. Kollade bland mina påsar (samlar hehe) och jag hade 9st Victorias secret påsar, inte undra på för deras underkläder är underbara. Sen hittade jag min trippelring och två par glajor som jag inte använder och jag tänkte om nån kanske ville köpa dom för en 100-ing eller så (tillsammans då) så kommentera inlägget typ.

Aliens infected us, its about time we infected them


Nice helg måste jag bara säga, nice vecka också. Onsdag, fredag, lördag.. hur orkar man egentligen. Men har haft skit kul med Sanna, Robert, Syster Ida, Fanny och Felicia iaf.

RSS 2.0