I år har jag...

...ätit goda frukostar tillsammans med underbara vänner...


...gått på bio ett flertal gånger tillsammans med underbara vänner...
...badat i vackra hav, sett otroliga pyramider och ätit gott i Mexico...

...firat min 20års dag tillsammans med dom allra finaste...

...haft den roligaste kvällen i mitt liv, och den bästa fyllan någonsin med min bästa vän...

...ätit alldeles för bra bakismat tillsammans med fina människor på fina ställen...

...haft mösspåtagning och en otroligt fin dag tillsammans med världens bästa klass...

...firat ett iskallt valborg i Uppsala tillsammans med finaste Sanna...

...firat att solen är här med att dricka öl på uteserveringar och sola i Rålis väldigt många gånger...

...ta upp kontakten med gamla klassen med en väldigt rolig kväll...

...haft den bästa dagen i mitt liv, vill bara göra det om och om igen...

...varit på P&L och bara njutit av livet tillsammans med underbara vänner...

...varit på det finaste och roligaste bröllopet i världen...

...hånglat med nästan främlingar och drukit öl på min altan...

...insett att dom där gamla klasskompisarna faktiskt var något att ha och umgås hela tiden...

...hänga på grönan med Alice, som känns som en gammal nyfunnen vän. Glo på oskar linnros och dansa...

...ätit extremt mysiga middagar tillsammans med underbara Fanny...

...gått in och ut ur butiker utan att egentligen titta och bara snacka skit med dom finaste som finns...

...gjort roliga saker med syster och mor, som att se Britney dansa och sjunga...

...sett den sista Harry Potter filmen, tatuera in ett HP citat och besöka London...

...äta alldeles för många middagar på Fridays med goda drinkar och underbart sällskap (bild från mexico)...

...göra spontana, roliga, underbara saker tillsammans med mina bästa som att åka till Berlin tex...

Det är omöjligt för mig att summera det här året. Det har hänt så otroligt mycket roliga saker, och tråkiga. Jag har fått gamla vänner, träffat helt nya människor, sett nya platser, sett gamla platser, skrattat, gråtit, sågat mig i fingret, tatuerat mig, firat underbara vänners födelsedagar, firat min födelsedag, tagit studenten, nästan flyttat hemifrån två gånger, älskat killar, hatat killar, köpt nya saker, slängt gamla saker, gått på stan i evigheter, ätit glass i solen, ätit glass i solen och gått på isen samtidigt, druckit för mycket vin, dansat för mycket, dansat för lite, sjungit högt på fyllan tillsammans med dom underbara, sjungit kareoke med för den delen, hånglat, legat, sovit, ätit. Jag blir alltid extremt sentimental i slutet av varje år, men nu är jag bara nyfiken på vad nästa år kan ge mig.

Drunk and I am seeing stars


Produktiv dag. Har hunnit jobba, hitta kappan jag letat efter, köpt nyårsklänning (som jag är galet osäker på), ätit Fridays, spelat Kinect, planerat nyår och kollat på film. Allt detta tillsammans med Alice, förutom jobbet då. Fick precis höra en rolig grej av Felicia, eller jag vet inte om jag är glad eller totalt jävla livrädd. Jag är iaf nyfiken på resultatet, beroende på min reaktion kanske ni också får se. Nu ska jag kika på ett avsnitt av New Girl och sen däcka totalt.

Mama, ooh, I don't want to die


Julen är över, äntligen. På grund av saker som hänt runt omkring mig så var jag inte så taggad inför julen. W/e nu är den över iaf och jag kan inte vara mer än nöjd över mina underbara julklappar. Fick allt jag önskade mig och lite till. Ligger i sängen och myser i min nya OnePiece, trodde inte att dom var så sköna. Jag får även ta del av en av Alice's julklappar, woop gissa vilka som ska se LMFAO i februari. Dessutom blir det Peace&Love i sommar, så jag är galet nöjd. Hoppas ni alla hade en bra jul iaf, nu blir det Misfits.

En snabb fråga till mig själv bara, varför har jag inte lyssnat mer på Queen?

kids of the underground

Hemma igen! Eller jag har varit det i två dagar nu, men har inte haft orken att uppdatera. Drog som sagt till Berlin i fredags. Det var helt oplanerat, vi bokade biljett och hotell 3h innan flyget skulle lyfta. Det var bara att springa hem från jobbet, packa och springa till tåget. Det blev en helt galen resa på ca 40h med olika underground klubbar som tex. Tresor och Berghain som tydligen ska vara ganska kända. Fick se guy on guy action (brutal) lite här och där. Frös ihjäl och kollade på muren m.m. Jag är väldigt nöjd över att jag sa ja och följde med, det var grymt.

GALET

Sjukaste grejen, spontan drar till Berlin ikväll. Beställde biljetter för en timme sen. NU KÖR VI!

all i need is a woman to be good to me

Har varit en bra dag på jobbet, himla lugn. Men imorgon blir det mindre lugnt. Ska på utbildning på förmiddagen och sen ska vi förbereda för julfesten vi ska ha. Bilderna är från en av dom bästa dagarna i år. Jag och Alice sprang runt på grönan och sen blev det Oskar Linnros sett från vip-hyllan och gratis vin.

shine a light through an open door


Fick bli en gammal bild från förra året, för jag har noll nya bilder. Det kommer bli bättre..sen. Så fort jag har bestämt mig för vad jag ska göra med håret, och sen gjort det. Och när jag orkar damma av kameran. Ligger i sängen just nu med Sveriges jävla träningsvärk. Blev ett body pump pass igår och lite mage+löpband idag. Beach '12 peppen!

money can't buy you happiness


På väg hem till mig :*

the bottom of the bottle is my only friend

Dålig chey, fick en spark i baken av Alice som tyckte att jag skulle blogga. Har inget roligare att säga än att allt är så jävla konstigt just nu. Jag mår inte alls så bra och det känns som att allt rasar omkring mig. För att göra det värre ger jag mig in i saker som jag vet inte är bra för mig. Drömmer om människor som inte drömmer om mig. Gör saker som inte är bra och försöker le utåt. Nu låter det verkligen som att jag är 14 och svarthårig igen, men true story bro jag mår inte bra. Ett litet p.s till mina underbara vänner som stöttar mig trots att jag har blivit den värsta människan i världen på senaste.

i can take you straight to heaven


liksom, varför skulle jag ha tur helt plötsligt? det händer ju inte.

RSS 2.0