Carry all your thoughts, across an open field


Ibland vore det ganska bra om folk kunde läsa ens tankar, så slapp man säga dom själv.

With you Im in my fuckin mind, without you Im out it


Fest fest fest, har haft en sjukt bra vecka och den är inte slut än. Malin+Ullis+Collage i onsdags och igår blev det chill på stan hela natten lång igen. Kvällen har spenderats med film och mys tillsammans med hela familjen. Och imorgon blir det party igen, Alice fyller år och det ska firas. På söndag blir det minsann upp och jobba. Värd vecka.

and after it all she brought this on herself


fuck yeah!

These tricks that I attempt will blow your mind


Jag ska göra nåt roligt denna vecka, resultatet kommer upp såklart. Haha åh mina tio läsare, det kommer bli så snyggt. För övrigt är vädret sämst och det är sjukt tråkigt. Jag vill helst ha sommar så att man kan vara ute hela tiden. Älskar att jag redan planerar p&l i mitt huvud. Dessutom planeras resan som jag ska göra om ett år, måste måste måste spara pengar.

you make me smile

En liten ros med ett hål i sin själ

Ehee, nu blir det en liten video när jag sminkar mig. Det händer ofta att mina kompisar ber mig sminka dom när vi ska ut, och får ganska mycket fina kommentarer av folk att jag sminkar mig bra. Så jag tänkte (och folk har sagt) att jag kulle göra en video så ni får se och kan göra själva.


I can't wait to draw your name


Var barnvakt åt världens sötaste sötnos igår medans syster fick lite egen tid och fixade naglarna. En galen och glad unge som resulterade i att jag däckade klockan 11. Idag blir det riktigt party, ska glo på film och käka ostbågar helt ensam här hemma. Fest!

så halv, så svart, så vitt, men åh så fri


En till sån där spegelbild, för jag tror jag blivit kär i mig själv. Nä, enda gången jag orkar fota mig själv är sekundrarna innan jag måste gå till tuben. Planerar resor ett år framåt, ser fram emot pengar och ny hårfärg, ser fram emot nya äventyr, nya kärlekar, nya vänner och lite mys. Allt glider när man är glad och mår bra, även om man inte har allt.

glöm inte att kolla http://isellstuff.blogg.se/
tipsa era mammor om min mammas skor :)

only i can live forever - lord voldemort

bara ett halvår till tills jag gråter som ett barn igen.


in my thoughts, in my head, in my heart

Töntiga tankar om en stulen kyss och mörker.
Töntiga tankar om dom bästa minutrarna på länge.

the bottom line is this way that i'll never know

Har chillat i Älvdalen i helgen. Firat storebror som fyllde 23. Det vart onyktert och ganska kul. Funderar på att hyra en stuga mitt ute i skogen där uppe, ingen kontakt med utvärlden. Trötttttttttttttttttttttt på alla jobbiga människor puss. (Duktiga mamma som tagit bilden)


You've got a lot to say for the one that pushed me away
I give, you take. Some things they never change

Gå in och kolla och köp

http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/ http://isellstuff.blogg.se/

If I’m not beside you I’m behind you


Eftersom jag handlade så lite typ nyss, så var det dags för ett par skor till (tack mami). Har på mig den tishan jag inte visat och en av alla dubbelringar jag köpte, från forever 21 såklart. Chillar lite på resväskan som jag måste lämna till mormor. Dalarna imorgon, ciao!

Step by step, heart to heart, left right left


Översta två bilderna är linnen allihopa, alla kommer från forever 21. (Underbar butik, och billig)
Andra bilden är också från forever 21, en väst en klänning och en slapp tisha.
Leopardlinnet är från H&M (billigare än i Sverige) tror att det finns här hemma för 129kr.
Jeans från Levi's ungdom typ. Kostade endast 300kr, inte ens på rea.
Var tvungen att turista till det lite, en Michigan tröja och ett par knästrumpor.

Såg att jag missat tishan och linnet jag fick av mamma sista dagen, kanske kommer sen eller så kommer det i en dagens som jag aldrig någonsin lägger upp hehe.

I wish I never even heard the song


Åh Usa, jag vill tillbaka! Två fina muggar från Starbucks. Just nu har jag smink/sminkborstar i dom. Men dom ska användas till te och varm choklad när jag flyttar hemifrån. Det bästa med Usa är VS, deras underkläder är heaven. Köpte en vit och en svart Bh och tre par trosor, känns knappt att man har dom på sig. Inne på Sephora köpte jag en ny foundationpensel och en rouge palett från TooFaced, underbara.

so I guess I should just hold my tongue


ett: Väska från Hottopic. Ögonskugga från TooFaced, bästa någonsin. Parfymroller Juicy Couture.
två: Knästrumpor från Journeys. Alla fem för samma pris som ett par på American Apparel.
tre: Super-hörlurar från Paul Frank. Lipsmackers med läsk-smaker. C-vitamin spray Body Shop.
fyra: True blood och Vampire Diaries böcker från Barnes & Noble.

Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om


Dom sista dagarna spenderades i Chicago, det var fet nice. Puss på mamma och syster för denna resa!

her lips I could kiss them all day if she let me


27 oktober: Flög mot Chicago vid 10 tiden, kom fram runt 12. Man flyger bakåt i tiden så vi vann några timmar. Hyrde bil och började köra mot Grand Rapids där min moster bor. Blev ett stopp på vägen, Steak n’ Shake. Där har dom världens godaste Milkshakes. Somnade direkt när vi kom fram.

28 oktober: Började shoppingen på en gång, på Walmart. Jag hade världens hosta så vi handlade hostmedicin. Sen kom den riktiga shoppingen. Dom har en jätte bra galleria i närheten som heter River Town. Mamma och moster gick på cocktailparty, så jag och syster busade med kusinvitamin hela kvällen.

29 oktober: Haha åh denna morgon. Mamma och moster mådde ju så himla bra, och dom hade mycket att skratta åt. Jag, syster och kusin promenerade runt i området och väntade på att dom skulle fräscha till sig lite. Chill dag, sprang mest runt inne på Meijer’s (en gigantisk mat/kläd/sakbutik). Tog dessutom tummen ur röven och åkte till äppelfarmen där vi handlade pumpor till Halloween. Matade getter och käkade munkar. Middag på Appelbees, mums.

30 oktober: Kikade in på en ny galleria som också låg nära, ännu bättre. Det blev en kortis, vi försökte spara handlandet lite. Alla vi tjejor fixade naglarna. Vi köpte dräkter till Halloween också, jag var rödluvan. Åkte till mosters vänner och firade Halloween med middag och trick or treat.

31 oktober: Riktiga Halloween. Vi började med att gå på en fet utställning i en park. Stora glasskulpturer och annat, mysigt i solen. Sen blev det pump-karvande, vi har blivit bättre sen 2008 när vi var där senast. Sen blev det trick or treat i mosters område. Haunted house och hela grejen.

1 november: Ultimata shopping-dagen. Gick in för det till 100%. Bara plockade allt jag såg, provade och tvekade inte. Jag, mamma och syster fyllde hela bakluckan proppad med nya saker. Sen lyckades vi köra fel..2timmar (mitt fel, jag som var kartläsare haha). Även sista dagen i Grand Rapids.

2 november: Bilade tillbaka till Chicago och checkade in på stekiga Hilton Hotell. Åkte direkt till en galleria vi blivit tipsade om. Återigen en massa handlande, jag spenderade mina allra sista cent. Har aldrig varit så nöjd med mina inköp.

3 november: Stora turistdagen. Himlen sprack upp och solen värmde t.o.m. Vi tog en tur på floden genom stan och fick höra allt om alla jävligt höga byggnader. Åt middag på Bubba Gump, det är en Forest Gump resturang dom spelar filmen om och om igen.

4 november: Hemgång. Skoja inte att alla tre var helt döda. Vi bestämde oss för att inte göra nånting och bara chillade. Käkade äckligt fet mat på McDonalds och väntade på flyget. Det var ganska skönt att kliva av flyget hemma i Sverige.

Behöver nån som behöver mig


Åkte hem till Malin efter skolan och busade med mina småkusiner. Sen kom Ullis och vi tre drog till Kista. Blev grekisk mat och Paranormal Activity 2. Micketmisigt, men filmen sög.
Ullis blogg :) http://ulrikaalm.blogg.se

(Micha snodde rubriken från dig ;))

We drove to Cali, and got drunk on the beach


a m e r i c a.

Breaking everything you seem to love


Vi var lite turister och gick på en utställning. Eller ja, en park med en massa skulpturer och sånt. Det var riktigt fint med alla glas-skulpturer i solen, sen hade dom en kopia av DaVincis häst, fast den var 35m hög.

För att sluta prata om Usa (vilket mina inlägg kommer handla om dom närmaste dagarna) så var jag ute med en massa människor igår. Det var riktigt kul, synd bara att biljarden innan inte blev av. Fick sällis av en gullis när Harrys stängde, satt och pratade och lyssna på musik.

Tear through these holds, and rip away my heart


Börjar med alla skor jag köpt. Dessa plus ett par gråa, stickade Uggs (ni har inget att säga om att dom är fula förän ni haft dom en iskall vinter). Alla dessa skor skulle kostat runt 4000 kanske mer i Sverige, blev ungefär 2500 eller mindre i Usa. Underbara priser. Btw, nu är det Blade på tv lycklig :D

Trick or treat till the neighbors gonna die of fright


Firade Halloween två dagar i rad, jag var Rödluvan, mamma vampyr, Elsa var nörd, Erica Häxa och moster var katt. Ett hus hade gjort ett riktigt spökhus i sitt garage, så bra gjort att tilllochmed jag skrek.

what's in our home




Några bilder från Grand Rapids, Michigan. Har haft en sjukt mysig resa med mamma och Elsa. Ska lägga upp allt jag köpte också, men det är så himla mkt så det kommer.

RSS 2.0