22days

skor
Dör lite (nelly.com)
22 dagar kvar till Thailand! Det är nästan ingenting. Idag blev biljetterna äntligen ordentligt bokade, har blivit lite fel hela tiden. Men nu är allt klart! Mina fingrar kliar, vill shoppa på rean, men hela Thailand är rea för oss, så jag väntar.

jag måste stoppa dig


Jag dör, jag är så glad jag och Fanny har hittat varandra igen. Vi sitter och pratar på msn, planerar inför London resan. Jag ska nog bli författare, eller medium, vi får se.. det beror lite på, men jag har iaf skrivit en lång avhandling om vad som kommer hända när vi är där. Sitter och lyssnar på Veronica Maggio samtidigt, London kommer bli perfekt!

bra eller anus?

kjhkjh
Vi ska göra om mitt rum här hemma. Vi har precis sålt mitt skrivbord och ska snart kasta ut allt annat, förutom sängen. Mitt rum ligger ovanför konsums frys så mitt golv är ganska kallt. Mamma har bestämt sig för att lägga in en heltäckningsmatta i mitt rum, men inte en sån där tjock. Är det bra eller anus? Det kommer nog vara svårt att hålla rent. Hoppas det blir klaart snart, hatar när rummet görs om.
Krya på mig idag igen!

söndag

Självklart har jag gått och blivit sjuk. Det är nog inte så konstigt med tanke på att hela familjen har varit det. Jag stannar hemma från skolan imorgon, finns ingen chans att jag orkar. Mamma, Elsa och jag var på bio idag, och jag sov hela bion. Hoppas jag blir frisk snart, knaprar tabletter, dricker massa  vatten och en Yoggi Yalla.
Krya på mig!

XXI


faster than a rollercoaster

wegsdg
Så här snygga var jag och Jimmy i somras, och Fanny bakom kameran.
Dom dagarna med för liten bikini och guldfärgade skor var typ bäst

it's cool to be square

Vad väljer du?

KLÄDER
Skor: Mina nya pälsiga
Sneakers: Mina låga converse
Jeans: Favoriterna är stuprören från Abercrombie
T-shirt: Halvt uringade typ random tryck
Underkläder: Spets hotpants

ACCESSOARER
Väska: YSLs snygga, om man ändå hade en
Plånbok: Den överbilliga från Tobago
Solglasögon: Oversize, jag har brett ansikte
Klocka: Fick nån snygg i posten, funkar

BADRUM
Tandkräm: Crest
Tvål: J'adore Dior el. Escada
Medicin: Allt som funkar
Vitamin: B med sömnmedel
Huvudvärkstablett: Nån super tablett från USA som vi har hemma

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Ramlösa Persimon/Grape
Vin: Vitt vitt vitt
Bröd: Lingongrova
Glass: Vanilj/Jordgubb, piggelin
 
HEMMA
Säng: Syrrans
Lakan: Blåa
Espressomaskin: -
Kylskåp: För litet..

we can

iejf
(y)

Drinks start pouring and my speech starts slurring

london

Jag har tjatat hela dagen om London och att jag snart fyller 18. Det ska bli så jävla kul, både att fylla 18 och LONDON längtar som en galning

'a dream that's daily coming true'

You'll be my queen
And I'll be your king
And I'll be your lover too

h

to roam

Idag var jag i Malmköping med familjen, hos morfar. Han fyller 69 nämligen. Drog in till stan och mötte Fanny, äntligen! Vi har inte setts sen en stel gång på Cafe String. Det var hur bra som helst, vi pratade om allt, om allt som går att prata om. Precis som det var förut. Den 19 augusti ska vi till London en vecka, och innan det är det Arvikafestivalen tillsammans också. Jag längtar verkligen till London resan, och precis som det brukar vara med mig och Fanny så har vi redan planerat outfits för varje dag haha.

salmamir

jag

Igår blev det ingen utgång, tur var kanske det ändå. Jag spenderade kvällen framför Twilight med min lillasyster.. och sen i telefonen med Magnus. Det har kommit några sprickor i vårt förhållande. Jag ska dit idag och vi ska prata, vi ordnar det!

Jag har upptäckt hur bra jag har det i min familj egentligen. Jag är bortskämd och tjatar om att jag aldrig får saker. Om vi tar förra året tex. så åkte vi till Åre i februari, Tobago(karibien) i mars och USA i oktober. I år ska jag till Thailand feb-mars och jag fyller 18 i april, då ska vi till Åre. Mamma berättade det idag, ska faktiskt bli kul att åka bort på sin födelsedag, vi brukade alltid göra det när jag var liten. Och Åre är ju Sveriges bästa skidort. Det blir toppen.
Jag hoppas att vi åker till USA nästa år, det har talats om det, eller Maldiverna. Sen måste jag och mamma åka till Venedig, det ha jag velat göra sen jag var  typ 10, eller sen jag läste Vendela i Venedig. Jag älskar att resa! Hellre en massa resor än en massa dyra kläder och väskor, sånt klarar jag mig utan helt perfekt!


(dagens upptäckt: laddade ner musik med Underoath, mitt gamla favvo band, riktig nostalgi tripp)

you're pushing


Idag har jag bara haft en lektion, som alla fredagar. jag stannade kvar och väntade på Steffie och My när dom var på engelskan, jag har redan tentat av A kursen. När jag kom hem kollade jag på Twilight igen, och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lite mer. Ska till centrum och bli sminkad på makeup store, fick det i julklapp av min syster.

Boys Boys Boys

robert pattinson
Robert Pattinson: Har alltid älskat fantasy filmer, vampyrer och allt sånt. Då passar det perfekt när en snygg kille är med och spelar först trollkarl i HarryP som jag avgudar (böckerna/filmerna), och nu har Twilight kommit ut. Jag var lite osäker på den filmen till en början, men när jag såg den dog jag typ inte nog med att filmen är grym, så är det mysigt att ha nåt att kolla på också.

Jackson Rathbone
Jackson Rathbone: En till från Twilight. Den stela nya vegetarian vampyren, som jag tycker ser väldigt bra ut. Han ser så där oskyldigt förvirrad ut haha.

Gerard Butler
Gerard Butler: Snyggingen från 300 och Ps I love you. Det stora plusset är att han är irländare, och den dialekten kan jag bara inte stå emot. Han ser så trygg och manlig ut, dock är det ganska många år emellan honom och mig. Se men inte röra då.


James McAvoy
James McAvoy: Dialekten där med, inte irlänsk kanske, Scottland tror jag? Vet inte riktigt, men den funkar riktigt bra den med. Riktigt attraktiv kille!

Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan: PS i love you och greys anatomy stjärnan. Han ser också så där trygg och manlig ut. Man skulle nog aldrig vara rädd om man hade honom, och dagdrömma om honom skulle man nog göra varje dag.

Johnny Depp
Johnny Depp: Sist men inte minst det självklara valet. Det är väl ingen som tycker att han inte är snygg. Han är bara så självklar.

our time is running out

ij

Helloj! Förlåt för att jag inte har skrivit, hej My min enda läsare haha. Ja, har gått i skolan och sånt. Har laddat ner lite filmer också. Kollade på Twilight igår och Wanted idag, riktigt jävla bra båda två! På fredag blir det lite farväl-krök, Steffie åker nämligen till Lindvallen en hel vecka, we'll miss you.
Bilden är från i lördags, så här gör man sig fin (Elin, jag och Magnus)

tänk på barnen

Hejsan! Har precis kommit hem till Magnus efter en tur på stan med honom och hans lillasyster Elin. Vi har stört oss på det länge, men nu måste jag få det ur mig bara. Har ni tänkt på hur idiotiska föräldrar till småbarn kan vara?! Flera gånger idag har vi sett folk med barnvagnar gå över gatan trots att det är rött. Det är ju barnvagnen som kommer först, inte föräldrarna, man måste ju tänka ett steg till. Även om man har kollat efter bilar åt båda hållen ska man inte gå över gatan med barnvagnen först om det är rött. Tänk på era barn i första hand!

Just det, jag har glömt att berätta... i torsdags fick jag en ny dator :D en liten dator som man lätt kan ta med sig när man ska plugga på nåt fik eller nåt. Den är toppen!
dator

djuriska behov

skor

Snygga skor va? Jag fick dom idag av Magnus, i 16 månaders present :) Skit snygga att ha på höst, vinter och vår inte riktiga sommar skor. Dessutom är dom sånna där skor som man kan ha när som helst, i skolan, festen och stan. Älskar dom!

487

älsk

Grattis till oss älskling! Idag firar vi nämligen 16 mysiga månader tillsammans, 487dagar blev det. Alldeles, alldeles underbart :) Ska väcka Magnus snart, sen ska vi dra till stan eller nåt och mysa och kolla på kläder. Puss hej!

ursäkta torkan

glasögon

Halloj! Jag har haft lite blogg torka, förlåt. Jag ska in i badrummet och borsta tänderna, och sen ska jag åka till skolan. Från och med idag har jag bara en lektion på fredagar, en timme på morgonen. Det känns ganska värdelöst.
Bjuder på en gammal bild, Ciao!

mothman och magont

Halloj! Jag ligger i sängen och myser med Magnus, det är alldeles för sent för att vara uppe egentligen..men men. Idag har vi varit hemma och spelat Eye-toy och Buzz med mamma och min lillasyster. Det är så fruktansvärt kallt ute. Nu ikväll har vi kollat på Mothman, super bra film faktiskt, har ni hört talas om myten? Det enda tråkiga var att jag fick ont i magen av allt godis, så klart. Imorgon ska vi på STOR 70års fest. Det kommer nog bli riktigt roligt, ser fram emot det! Tar nog med mig kameran, så det blir kanske några bilder.
Ciao!

we are the sound

bajs

Idag sov jag alldeles för länge, men mamma kom och väckte mig och vi drog till centrum. Hon köpte en kjol och en svart tröja till mig, så nu är jag skit snygg haha. Senare kom Magnus, lyckan, och mormor på middag. Ska fortsätta mysa Magnus nu. Ciao!

ibland önskar man

gynning

Ja det gör man faktiskt, att man kanske var lika rik som Lauren Conrad, eller bara som Carolina Gynning.. eller Blondinbella skulle räcka liksom. Så att man slipper oroa sig för pengar hela tiden. Jag ska till centrum imorgon med mamma, ska köpa en kjol eller något till Magnus farfars 70års fest. Jag får väl leta inne på Gina eller H&M, inte för att det är nåt fel med dom affärerna, men det är lite tråkigt att alla tjejer i hela Sverige har likadana kläder som en själv.
Ciao!

tvåtusen nio

hills

Då var det nytt år, och jag tänkte försöka med blogg igen. Det är dag två på det nya året, jag sitter och kollar på Sagan om ringen på tv, och The Hills på datorn. Jag var på väg att köpa The Hills boxarna när jag var på Media Markt för några dagar sen, Magnus köpte PS3, men det blev inte av. Jag ska önska mig det i 18års present istället, bara 4 månader kvar. I alla fall, nyår spenderades tillsammans med My. Vi var i Sumpan med hennes syster och några till. Vi tog taxi hem några timmar efter tolvslaget och käkade mackor med oboy, det var en bra natt.

RSS 2.0