happiness by the kilowatt



För många mil, för många timmar.
Du är fin.

dreamers and renegades


Sliten som få! Jag är hemma från en spontan tripp till Peace&Love. Det var underbart. Mycket mysiga människor, bra musik och toppen väder. Bäst var Mötley! Och på onsdag åker jag och Fanny, love you, till Arvika och det kommer bli toppen. Nästa år blir det förhoppningsvis samma visa igen. Ciao!



and if i could swim, i'd swim out to you in the ocean,
swim out to where you were floating in the dark.
and if i was blessed, i'd walk on the water you're breathing,
to lend you some air for that heaving sunken chest
.

young cardinals


Jag har glömt att skriva det här, men gissa vilka som kommer tillbaka till Sverige i november?! ALEXISONFIRE, gissa om jag är glad. Såg dom.. 2007 tror jag tillsammans med Fanny och Erik. I november kör vi igen, och deras nya album är jätte bra. Jag är så himla glad, dom är så otroligt bra, och grymma på scen.

Dagen blev iaf som jag trodde. Har legat i soffan och kollat på tv, läst skvallertidningar och bara tagit det lugnt. Det är skönt med en slapp helg, förra veckan var jobbig. Jag gick upp 5 varje morgon, gick ut på onsdagen och mådde riktigt dåligt på jobbet dagen efter. Nästa vecka måste jag fortfarande gå upp klockan 5, men jag ska kämpa på. För veckan efter är det dags för Arvika. Det kommer bli toppen! Jag jobbar två veckor till efter Arvika. Målet är att komma iväg till London i sommar också. Vi får se vad det blir av det. Jag ska åka med Steffie och båda måste spara pengar. Men dit ska jag! Har velat åka till London ända sen jag var där när jag var 12. Då bilade jag och familjen runt hela England och vår vistelse i London var bara allmänt regning. Nu ska jag ringa Malin och kolla om hon kommer eller inte, Ciao!

Lugn och regning midsommar

Hallo! Ligger hemma i sängen just nu, orkar inte göra något. Funderar på att värma på en Billys pizza och glassa framför Tvn bara.

Gårdagen/Midsommar spenderades hemma hos Niccan. Vi grillade, åt jordgubbstårta och drack lite vin. Det var en lugn och mysig kväll. Vi satt ute på baksidan under tak och lyssnade på Vinyl 107, pratade en massa skit och spelade lite kort. Steffie, Stephie och Bella kom senare på kvällen då blev det livat haha. Ska be Mimmi skicka lite bilder från kvällen så kanske det kommer upp några senare idag. Ciao!

show me what i'm looking for


Idag har det varit en till toppen dag! Började i stan med Fanny. Vi gick runt i en massa affärer och pratade loads of shit. Det är så skönt med Fanny, det känns som att vi alltid kommer vara bästa vänner. Och det känns inte som att bara för att vi inte träffas på någon vecka, så ska det bli konstigt mellan oss. Vi har en toppen relation, love you. Sen åkte jag till Kista och mötte upp familjen. Vi gick på bio och såg Natt på Museet, den var skit rolig trots att den är ganska lik ettan. Gissa vad som bjöds på efter bion?! En riktigt god ceasar sallad på Råshaga, mums. Marcus kom och hämtade mig när jag kommit hem, och så kollade vi på film hemma hos honom.

Bilden är på kläderna jag fick av mamma igår. Skön slapp-sommar outfit! Både shortsen och tishan från Bikbok. Och idag köpte min älskade mamma två bas linnen till mig, i svart och vitt. Långa! Jag måste alltid ha ett linne under tishor och linnen som är lite längre än det jag har över, knäppt va haha. TACK MAMMA, älskar dig!

Nu ska jag läsa lite HP och lyssna lite mer på Carolina Liar. Ciao!

bara jag biter ihop och håller käften

Får börja med och ursäkta mitt senaste inlägg, gladast på länge va

Igår var en toppen dag. Jag sov ingenting alls på hela natten. Gick tillslut upp och tog en dusch och gjorde mig iordning. Sen åkte jag in till kyrkan där min lillasyster hade sin avslutning. Fanny var också där, för hennes lillebror gick ut 9an. Sen gick jag och mamma runt på stan HELA dagen. Vi var ute från klockan 11 till klockan 5 då vi gick till Mongolian för att äta med resten av familjen. Fick lite kläder av mamma, ett par shorts och en tisha. Det är så typiskt, när jag väl har söta mamma som kan sponsra med lite kläder, då hittar jag ingenting! Det var i sista affären, BikBok, som jag hittade på rean. Men jag hade det riktigt trevligt ändå! Kanske lägger in en bild på kläderna senare.

Nu ska jag åka in till stan och träffa Fannylicious! Puss


hang on, help is on the way

Jag ska upp om 1,5 timme, för att göra mig klar och gå på min lillasysters avslutning. Jag har försökt att sova, stängt av datorn och släckt lamporna. Trots försöken har det ändå slutat med att jag ligger i fosterställning och gråter. Jag orkar inte med sånna här nätter, dom känns så onödiga. Det finns ingen bra anledning för att jag ska börja tänka på hur mycket jag saknar honom en natt då jag behöver gå upp tidigt på morgonen. Det borde inte hända överhuvudtaget, jag borde vara starkare än så. Dock känns det ändå ganska behövande, är jag ledsen borde jag gråta. Jag tror att jag behöver prata med någon, men ingen skulle nog förstå. Allt känns alldeles för komplicerat för att en kompis eller nåt skulle, helt allvarligt, sitta och säga att hon/han förstår precis vad jag menar och varför jag är ledsen. Så här låter bara personer som inte vill ta emot hjälp. Man kan inte kräva att folk alltid ska förstå, men att dom finns där borde räcka eller hur? Det känns verkligen som att jag har lurat mig själv totalt dom senaste två månaderna. Jag måste skärpa mig, så här kan det inte vara. Jag måste vara starkare.


På repeat hela natten; Jason Mraz - Details in the fabric.


lucky i'm in love with my best friend


Sankar dig så att hela jag gör ont.

paint the silence

Det blev en bra lördag ändå! Sarah som jag jobbade med för ett år sen smsade mig. Vi möttes och drog sen in till stan och hade det allmänt kul. Vi var först på Studio, sen drog vi vidare till Wok House och tog några cider sen åkte vi hem till mig och sov.

Igår hade vi skolavslutning. Klassen (som består av 10pers) åkte till Rönninge för att grilla hos vår lärare Sven som är bäst! Det var jätte mysigt. Senare mot kvällen möttes några av oss i Zinken och drog till Skinnis. Vi satt och lyssnade på musik och hade det trevligt. Vi hade riktig tur med vädret, fast det började dugga lite senare. Tvåorna kom också, så det var ganska mycket folk ett tag. En trevlig dag/kväll i alla fall.
Ciao!


we used to be friends


Dagen har spenderats hemma, i min soffa.. framför OC. Har kollat på säsong 4 dom  senaste dagarna, det är en underbar serie. Jag har inga som helst planer för dagen. Helst skulle jag vilja dra ut på en riktig party kväll på nåt riktigt party ställe. Enda problemet är att jag inte har några pengar, och det är inte gratis på krogen. Så jag antar att kvällen kommer, som vanligt, spenderas framför TVn utan att göra någonting.

(bilden är på mitt nya hår, som jag klippte själv i onsdags.)

I know in my heart it's not you


You're pushing and pulling me down to you
But I don't know what I want
No, I don't know what I want

You got it, you got it
Some kind of magic
Hypnotic, hypnotic
You're leaving me breathless
I hate this, I hate this
You're not the one I believe in
With God as my witness

Now when I caught myself
I had to stop myself
From saying something
That I should've never thought
Now when I caught myself
I had to stop myself
From saying something
That I should've never thought of you, of you
You're pushing and pulling me down to you
But I don't know what I want
No, I don't know what I want

we will all laugh at gilded butterflies

 

make some new friends, yes.


7 4 7


Ligger och lyssnar på Kent, woop. Är riktigt sugen på att ha massor med pengar så att jag kan shoppa lite. Har kollat runt lite på internet och hittar hur mycket som helst. Linnet och shortsen hittade jag på TopShop, och dom hade passat så bra nu i helgen med det fina vädret, som tyvärr är slut. Igår tog jag, Steff och Niccan (inkl. några killar från tvåan) några cider på Studionollåtta. Efter det drog vi till Steff i Handen, tog ett kvällsdopp och låg sen i sängen och såsade framför Paradise Hotel. Idag var vi lediga vilket innebar ännu mer såsande. Ska hoppa i säng snart, ciao!

RSS 2.0