taking it back, it won't be long


Vad jag känner att min blogg mest är fylld av bilder på mig och Alice. Men det är soft. I fredags blev vi ombre, kanske inte riktigt som vi tänkt oss (och på bilden syns det verkligen inte). Har brun/rött uppe och knall-röda toppar. Alice skulle få ginger uppe och blonda toppar men vi vet inte riktigt vad som hände.

Helgen har som vanligt tagit kål på mig och jag känner att...jaa killar är assholes. Fast det är ok ändå för vi hade världens roligaste efterfest hos Felicia igår. Puss!

if she sees how much i'm hurting


Imorgon smäller det Alice! Känner taggen och mer spännande blev det idag när vi gjorde inköp för morgondagen. Talar i koder ja visst men imorgon vettni, då smäller det.

but you take second best


Jag glömmer blogga hela tiden och när jag kommer ihåg vill jag inte blogga för jag har aldrig några nya bilder. Måste bli bättre på att fota och göra roliga saker. Imorgon kommer det bli kul iaf, woop!

i'm addicted to you, don't you know that you're toxic

Igår ringde min syster mig och frågade om jag ville gå på Britney Spears, första tanken var bara Va nej? Men sen slog det mig, fan va kul och häftigt. Skön grej att ha sett och jag har hört att hon gör en ganska bra show. Jag, min storasyster och mamma ska dit ikväll. Vi står i delen längst fram vid scenen och vi ska dansa oss svettiga!

losing love is like dying the only difference is - death ends


Jobbar på, lever på, kör på. Glider runt på internet och kollar kläder. Köpte likande byxor fast snyggare på Gina efter jag fick mina från Zara sålda. Införskaffade en earcuff från Gina, som den på bilden fast med fler hängande saker älskart! Skorna är klassiker och mössor är alltid snyggt. Nu fattas bara sköna stickade tröjor och en snygg väska. Ska leta järnet i London.

no i won't give in untill i stop breathing

(tumblr.) Kryssningen var inte fy skam. Kvällen tog slut alldeles för fort trots att jag inte kom i säng förän halv 7. Slutade kvällen med en gäspning och en high five. Alla på jobbet pratar om allt som hände och att vi borde göra det igen. Kan bara säga att jag är himla glad över att få vara med i det bästa jobb-gänget någonsin.

still, i never meant to be this close


Idag efter jobbet mötte jag upp Fanny. Vi gick runt i butiker, dissade kön in till nya BikBok där Whitney Port lanserade sin nya kollektion, käkade lite mat och gick runt lite till. Imorgon ska jag kasta ner lite kläder i en väska till kryssningen och på fredag smäller det. Dagen börjar med lunch och konferens i båt-terminalen sen blir det öl direkt.

i hate to turn up out of the blue

(bild från i fredags på väg in till stan) Sitter som besatt och letar inspirations bilder till lägenheten. Har gjort en skiss på mitt rum i paint, klippt ihop ett kollage på fina inredningar. Har dessutom kollat upp en massa saker från IKEA's hemsida, H&M Home och lite annat. Hoppas bara att allt blir klart snart för då flyttar jag i november.


we can lay down, so i'm next to you

Nu ska jag inte vara sån. Glad tjej, jobbar på, planerar flytt osv. Företagskryssning i helgen, woop.

under your thumb i can't breathe


Livet kastar sig på mig, äter upp mig. Allt rasar sönder och jag står i mitten utan att kunna röra mig. Jag skriker och gråter, paniken är det enda som känns. Mitt hjärta ligger nånstans på asfalten trots att jag trodde att jag hade gömt det långt inne i bröstet. Skrik, panik och blåljus. Jag håller på att ta slut. Det blir omöjligt för mig att ta ett steg till, jag gör vad jag kan men måste bara ge mer. För att citera herr Daniel vi som alltid tryckts ner trots att vi ställer upp. Hade hoppats på att den här Maja var borta, den som spelar låtar på repeat och gråter på bussar. Nu stänger jag av kvinnan med den stora rösten, släcker lampan. Over and out.

all that i say, you always say more


next time i'll be braver, i'll be my own savior, when the thunder calls for me.
next time i'll be braver, i'll be my own savior, standing on my own two feet.

i wont let you close enough to hurt me.

RSS 2.0