do you really want to live forever


Jag har precis bölat färdigt till det absolut sista avsnittet av Greek. Känner alltid en sån tomhet när en serie är slut..jag måste skaffa mig ett liv. Känns dock som att jag alltid har något att göra så jag förstår inte hur jag hinner med alla serier. Förra veckan hade jag en grym dag med Steffie, firade Felicias födelsedag hela tre gånger, åt på Fridays två gånger, såg Lejonkungen i 3D och var på galapremiären av Henrik Fexeus. Gonatt!

When all becomes all alone


Min lördag.
Ser fram emot nästa vecka då jag ska må bra och inte spy. Felicia, en av mina bästaste vänner, fyller 21 på onsdag så hon ska firas. Det blir stor kalas hemma hos henne på lördag det ska bli mys. Nu blir det minst ett till avsnitt innan jag släcker lampan.

kisses over babylon


Tänkte passa på medans jag inte spyr att berätta vad jag har haft för mig dom senaste dagarna. Jag har gått på bio två gånger, umgåtts med systersonen, bowlat med underbara Steffie, spelat biljard med härliga människor, haft den sjukaste kvällen/morgonen tillsammans med Alice som innehåller halv hemlig efterfest, gå i terapi, jobba, träna och bli sjuk.

ingenting står över mig


hemma med vinterkräksjukan, skit kul.

keep on moving city to city


Har precis kommit ut ur duschen och ligger i sängen. Känner mig nöjd efter ett hårt träningspass med kusin Malin. Igår tränade jag med tre stenhårda tjejer, så imorgon kommer jag nog vara mör. Nu är det slut på sånna goda luncher som på bilden. Jag och min kollega Malin har bestämt att matlåda gäller för alla dagar utom onsdagar, och då ska vi ändå äta bra mat. Innan jag somnar ska jag kika på ett avsnitt av...Greek såklart.

can i drive your daddy's lambo


Har varit och hälsat på världens finaste tjejer idag. Äntligen har lilla familjen flyttat till Upplands Väsby så att jag slipper åka över halva Sverige varje gång jag ska hälsa på. Nu lovar jag att jag kommer vara där mer. Vi käkade middag tillsammans och spelade PS3, sånt där när man har en kamera och en konstig kontroll (skit kul iaf). Nu ska jag uppdatera min iphone med lite musik och sen däcka framför Greek.

Another one bites the dust

Leker med min nya telefon woop


du lever bara en gång

Igår var det Noice på Hbj tillsammans med Alice och Malin, fin kväll.

oh what a way to start the new year


En bild ifrån vårt underbara nyår tillsammans. Det här var innan middagen, helt nyfixade. Jag försökte undvika speglar resten av kvällen men jag hoppas att jag såg ut ungefär så här iaf. Nu blir det Greek sen sömn.

i think i'm falling for you

Känner mig extremt smidig som börjar året med att ramla ner för en trappa när jag försökte göra en snygg sorti mitt i min ilska. Det gick så där kan jag ju säga, och just nu gör det lite ont att sitta på höger skinka. Ska ta tag i att redigera lite bilder från nyåret, som förövrigt var sjukt grymt. Jag höll nog inte i kameran nånting, den flängde runt bland mina underbara vänner som jag är så tacksam för att fått fira det nya året med. PUSS!

RSS 2.0