heido

Nu är jag färdig med allt. Ska iväg till skolan om en stund, jag har bara en lektion idag och flyget går senare idag. Kommer sakna My och Steffie, det kommer inte kännas likadant utan er*böla*. Men fyfan va skönt det ska bli! Ha det bra här i Sverige, vi ses om 16dagar.
Thailand here I come!

copycat

kjdao
stray dog

onsdag

Hello! Sitter i datorsalen och har lektion. Käre Sven, vår lärare, är försvunnen. Vi ska göra en massa uppgifter i CAD, ett speciellt ritprogram där vi gör olika ritningar. Efter den här lektionen ska vi prata alla tjejer i trä. Det har förekommit viss "mobbning" haha om man kan kalla det så. Det är några i B klassen som inte tycker om oss i A klassen och därför har dom och en tjej i trean kladdat läppsyl på våra skåp och beter sig riktigt illa. Men det är toppen att dom hatar oss trots att vi aldrig ens har pratat med dom, förutom när vi har frågat om lektioner eller nåt.

Baah, jag kan inte fatta att det bara är två dagar kvar tills jag åker, eller nästan tre då. Kommer sakna MY som sitter bredvid och kollar nu, haha.

destination thailand


Hajar ni att jag åker till Thailand om 4 dagar! Jag kan inte fatta det själv, det känns så jävla overkligt att jag ska dit. Det ska bli så otroligt skönt, Sverige är så kallt och tråkigt just nu. Tänk er..thaimassage, god mat, billig shopping..ja allt. Men det bästa av allt är ju att jag ska dit med Magnus, och hans familj. Det blir vår första resa tillsammans, och det ska bli så himla mysigt.

david lachapelle

collage

Tänk om man var lika duktig som honom, eller blev fotad av honom.
Det hade varit nice!

alla gillar brudar

jh

Jag ligger hemma i sängen och försöker bli frisk! Idag skulle jag egentligen åkt till Järvsö med skolan, men eftersom att jag snart ska till Thailand ville mamma att jag skulle stanna hemma. Hon tyckte det var bättre att jag stannade hemma och vilade, jag har nämligen blivit sjuk, IGEN.

Ska snart sätta på Benjamin Button som jag precis laddat ner. Och när man är sjuk får man ju faktiskt äta choklad eller hur? Jag "får" det iaf, haha. Jag ligger och tänker på allt jag ska göra i år och vill bara att tiden ska gå fort. På onsdag ska jag träffa Fanny och Jimmy, det var alldeles för länge sen. Mys pys.
Ciao!

kalas i segeltorp

bror
Pappa och Tommie


När jag kom hem idag var min TV borta, i vardagsrummet på bordet stod det en ny platt-tv i samma storlek som min gamla. Trodde jag ja, min hade dom bara lånat till Elsas rum, och den på bordet är inte till mig..
Igår var jag hos min syrra och bakade, morotskaka, kärleksmums och kladdkaka. För idag var det nämligen tonårskalas för min lillebror, han har precis fyllt 13. Så släkten på pappas sida firade honom och det var faktiskt jätte trevligt! Vi träffas inte så ofta så det är roligt och finns mycket att prata om när vi väl gör det.

Imorgon är det skola igen och jag orkar inte gå. Jag har kronisk huvudvärk! Jag tror att det beror på att jag anstränger mig för att se hela tiden. Mina glasögon är alldeles för svaga, och så använder jag dom bara när jag sitter vid datorn och Tvn, trots att jag vet att jag egentligen måste ha dom hela tiden. Får ta mig själv i kragen och släpa mig till optikern nån dag. På torsdag ska jag klippa mig, bara topparna. Men jag lyckades inte få en tid efter skolan nu nån gång innan Thailand, så jag får slänga ihop något om att jag ska till tandläkarn, busigt av mig va. Idrottsdag på tisdag, det kommer bli ganska värdelöst. Steffie och My ska inte med, så det är bara jag och Milou. Vi ska till Järvsö och åka skidor, och det är alltid kul det blir nog bra ändå.

12 dagar kvar till Thailand
62 dagar kvar till Åre
63 dagar kvar tills jag fyller 18


forever XXI


Jag läste precis i Kenzas blogg om att Forever 21 letar lokaler i Sverige. För att ta reda på sanningen (haha) gick jag in på aftonbladet och kollade, det är inte bara forever 21 utan också Abercrombie och Hollister som letar. Det tycker jag är toppen! Har några kläder från forever 21 bla en Jätte fin kappa som jag älskar. Abercrombie och Hollister har jätte bra kvalite på sina kläder, dom håller i evigheter!

Tummen upp!


some will seek forgiveness

Halloj! Ligger hemma i sängen och försöker få upp värmen lite. Hade kort kort dag i skolan idag, tur var väl det. Synd bara att svenska lektionen förstördes av bitterfittorna. Men men, värdelöst väder ute äckligt snöslask. Ikväll ska min lillasyster ha tjejkalas här hemma, hon fyller 11 idag. Så jag har blivit utkastad, jag åker hem till Magnus och kollar in nya nedervåningen som har varit under konstruktion ett tag.

Resten av helgen då.. imorgon kanske jag ska hjälpa min syster att baka, men jag ska iaf till Kungsängen och få träffa en som ska med oss till Thailand. På söndag blir det tonårskalas för min lillebror som precis fyllt 13.
Hörs senare!

längtaaaaan

ijsd
Det finns så mycket jag längtar till! Jag längtar till nästa Arvika, till Åre och min 18års dag (april), jag längtar till sommaren och ljusa kvällar. Och så längtar jag efter att få träffa bebi Fanny snart igen. Ja, jag längtar efter mycket men framför allt längtar jag efter Thailand. Kan inte fatta att det bara är 16dagar kvar tills vi åker.

Idag hade jag kort dag i skolan, två lektioner. Åkte direkt hem och där väntade Magnus. Vi tog en kort promenad med hunden som har fått rännskita. Jätte trevligt!

love until we bleed

Låten som spelas på datorn...Love until we bleed - Lykke Li, underbar röst. Ligger i sängen med älskling och kollar på Scrubs. Ska snart sova, min enda tidiga dag imorgon men jag slutar tidigt. Jag tror att jag har fått blödarsjukan eller nåt, har fått ett sår på tummen efter lite arbete i verkstan -IGÅR- och det börjar  blöda lite då och då.

Just det i verstan, om jag råkar ha någon läsare som inte känner mig så...går jag möbelsnickarlinje på St:Eriks gymnasium.. It's awesome!

RSS 2.0