Never was a girl with a wicked mind


Lycklig chey! I april fyller jag 21 och det firas med en resa till New York. Jag åker dit tillsammans med min mamma och mina systrar. Det kommer bli fem fullspäckade dagar. Jag älskar shoppingen i Usa, jag älskar alla miljöer och människorna (minus alla korkade amerikaner). Dock har jag inte varit i New York sen jag var åtta så det ska bli kul att få se allt igen. Vi ska bo på ett hotell nära Central Park, och i april så har ju våren kommit längre där borta än här hemma så det blir grymt. Nu ska jag jobba vidare.

feeling so fly like a G6



Det går inte att beskriva gårdagen, mest för att jag bara minns hälften. Konserten var grym, kändes mest som en fet klubb. Jag och Alice svepte drink efter drink och shot efter shot. Vi faceplantade båda två framför Harrys men lyckades ändå komma in. Far east movement och LMFAO vad grymma. Idag var en standard bakisdag, pizza och cola och en lång dusch.

for the widows in paradise


Inte fick man vara frisk länge. Blev magsjuk i fredags igen, och mår fortfarande sådär. Hoppas på att jag mår bättre imorgon. Blev faktiskt utbjuden till imorgon, alla hjärtans dag och allt. Ska bli kul! Vet inte vad som ska hittas på, men det är väl lite det som är meningen. På lördag är det dags för LMFAO, helgen efter det ska jag ut med Steffie och två helger efter det är det dags för Close-up kryssning. Woop woop!

cause i feel like that's for me so

Kanske, kanske, kanske. Den 17 mars kanske blir en episk upplevelse, jag hoppas. Ska bara få lite svar på mina tusen frågor först. Innan dess taggar jag inför LMFAO nästa vecka med Alice, och sen Close-Up kryssningen med Steffie.

i want that you are always happy


from where you are


Precis kollat på The Notebook, lika bra som vanligt.
Men vart fan är min drömprins?

one of these days



Alltid lika mysigt att umgås med bästa tjejerna. Jag och Steffie lagade mat och sen busade vi med Nellie i hennes nya slott. Kikade på senaste avsnittet av Jersey Shore och tog tåget hem sen.
Hade en riktigt grym kväll med Alice i fredags också. Middag på Fridays som vanligt och sen Harrys...som vanligt. Det blev en bra kväll och vi fick kolla på snygga armar hela kvällen. Gullibebi :*

sometimes it lasts in love


Bara en jävla massa mat, mums. Fridays är nya grejen, känns som att vi äter där hela tiden men det är gott. Annars chillar jag mest hemma och väntar på att Per ska komma hem. Hoppas nämligen att han har kikat förbi Sephora med min önskelista. Imorgon blir det Svansjön och middag, nice.

RSS 2.0