created and cured by the same, and it will flow


Hängde på stan med Jimmy igår. Gick till Max och McDonalds för att jämföra våra favoriter, gick och kikade i butiker och fotade. Det var trevligt och alldeles för länge sen.

Well, you done done me and you bet I felt it


Bara en månad kvar till USA, längar så. Känslan, vädret, shoppingen, familjemyset. Det kommer bli riktigt jävla mysigt att åka med mamma och lillasyster. Ser fram emot det stenhårt.

Nude. Mangled. Butchered and Blasted





Lured to this dream alluring to the skies


with eyes closed her heart breaks

Sha, funtar på att köpa löshår igen, få lite tjockare hår och lite mer svall. Fuck att jag är sämst på att spara pengar och vill göra så mycket annat också. Bjuder på en underbar låt.


This isn't over baby don't believe a word they said


Har pluggat efter skolan, hann inte igår för jag jobbade. Blev klar tidigt iaf. Suttit och pratat med mamma och fått ut lite ilska och sånt. Nu är det nästan 100 att vi åker till Usa, längtar så himla mycket. Älskar att resa, och det är så himla mysigt i Michigan där moster bor. Synd bara att det inte blev New York-Chicago-Michigan som det skulle, men jag är väldigt nöjd ändå.

-

ge mig, snälla!

I could really use a wish right now


När slutar det göra så jävla ont?

Edit; En timme senare och jag sitter och kollar på scrubs. Har upptäckt att på senaste tiden, sen allt hände, har jag börjat skratta högt till humorprogram. Klart att jag gjort det förut, men bara då och då. Nu händer det nästan hela tiden. Försöker jag lätta upp stämningen lite? Är jag verkligen så ledsen och nere att jag behöver skratta högt för att påminna mig själv att vara glad? Det här är en av de svåraste utmaningarna jag har haft i mitt liv, att komma över det här.

och förlåt för att min blogg är så emotionell, men ni som läser kommenterar ju ändå inte och klagar.

And I can't seem to stay on the right track



Det var tre veckor sen jag lämnade blodprov, så idag var det dags att ge blod. Var lite orolig för att jag skulle bli snurrig eller så, men det gick jätte bra. Älskar blodcentralens fika, den är mumsig. Fick lite souvenirer och järntabletter, plus en valfri present. Det tackar man för. Så se där, det är inte så jobbigt att ge blod. Gör det nu!

Jimmie Åkesson är ett skämt


Ungefär lika fint som resultatet i pappret var Jimmie Åkesson's tal. Det var det mest komiska jag sett och hört på länge. En bunt apor som står och sjunger medans han försöker hålla sitt så kallade tal. Hur ska man kunna ta det seriöst när han bara står och pillar på sina glajor och ler när resten av bunten sjunger och härjar. Det är skamligt att dom har kommit in i riksdagen. Puss hej!

I keep breaking my own heart

Hade en redigt go' kväll igår. Det kanske blev lite mycket vin, vilket resulterade i att jag och Steffie gick och la oss kvart över 12. Dom andra satt uppe till 5 imorse.

fegis

We'll walk this road together, through the storm


Köpte den i London, kostade typ 200kr mindre än i Sverige. Hade svårt att slita mig från min gamla parfym, och var osäker på om den passade på mig. Men den är awesome, älskar den. Ska förmodligen åka till Usa på höstlovet. Lovar inget, men hela familjen är sugna. Tredje gången isåfall, Usa är helt underbart.

I just can't believe my first love won't be around


Åh! My life as Liz är super. Kollade precis på alla avsnitt, hade inget att göra och fastnade direkt. Sully är ju typ världens gulligaste vän. Borde nog sova nu egentligen. Känner att jag har alldeles för mycket tankar och ilska, så det kommer nog ta en stund innan jag somnar. Är människor kapabla till att vägra förändras för någon som älskar den? Just say "fuck you" and smile. Gonatt folket..

let's have a toast for the assholes


Lilla My är tillbaka i klassen, det tycker vi om. Nu får hon ta studenten med oss. Planerna för studenten går som smort än så länge. Hoppas bara att allt blir så bra vi tror. Skivan bokad, flaket bokat. Nu ska alla bara sälja biljetter och lämna in pengar till mig. Det är dock några månader kvar. I april då smäller det! Dagen efter min 20-års dag är skivan. Studenten är den första juni, kommer bli gött.

I say something, that I'll grow to regret


Är du inte det minsta berörd? Är du inte ledsen alls?
Var det här vad som verkligen behövdes, eller var det bara så du ville ha det?

but how is such an elegant blade to be stopped


That we'd escape from the world that kept us apart


Förut var jag bara inriktad på att volontära i Kenya. Nu visade mamma mig en annan sida, och åh så mycket det finns att göra! Undervisa munkar i Laos, jobba på barnhem i Sydafrika, skydda sköldpaddor i Grekland, forskningsexpedition i Mexiko och listan bara fortsätter. Beslutsångest! Runt 30.000kr beroende på vad jag väljer, bara dags att börja spara.

three whole words, and eight letters late




Sicken skön helg det varit. Spenderat den i Örebro tillsammans med Alex. Film-mys, lång middag och söndags chill och sen några timmars köttande på Alex arm. Pratade lite löst med Marcus, som tatuerar Alex, om min lår-tatuering jag vill göra. Det kommer inte bli av förän tidigast april tror jag, men är riktigt sugen.

i wish i was as good as you


a boy brushed in red, living in black and white


ursäkta alla gamla bilder hela tiden, har inte orkat fota mig själv alls.
Skolan och efter det blev det jobbet, så har min dag sett ut. Det är hårt att vara vuxen. Men skoja inte att jag ser fram emot att flytta hemifrån. Det är hur bra som helst att bo hemma, men det skulle vara så härligt att få inreda själv, handla precis vad man vill ha och behöver osv.

And I love it the more that I suffer


(Bild från 2007) Gårdagskvällen var nice. Sov i världens obekvämaste soffa hos Steffies pojkvän. Sitter och kollar på Dumpad just nu. Hittills är den jävligt rolig och bra. Borde nästan känna igen mig, förutom att jag stänger inne allt istället. Han sitter och bölar hela tiden. Jag har så mycket saker jag vill säga så att jag håller på att spricka.


Vi äter skiten så vant


Underbar dag med familjen. Vi åkte till fotografiska och kollade på alla utställningar, tog en fika på övervåningen med utsikt mot Grönan. Sen tog vi en promenad, stannade på Pontus by Sea och tog ett glas vitt. Promenerade vidare och tog tuben hemåt. Nyss hemkommen från middag på favorit resturangen med familjen+vänner från landet. Ska fixa mig lite sen tar jag pendeln mot hemmafest ute på landet (Bro).
Jag och Steff kör igen.

when did we loose it...

Har redan skrivit önskelista för jul, 20års dag och studenten. Dessa skor står bla på lista, 1200kr går dom på. Dom är så underbart snygga, och perfekt höjd. Edit; På begäran av syster lägger jag ut önskelistan.

Cykel, röd Kronan
Namnring, Wendel, silver mittnamnhalsband.se
Ny tv, större än nu
Pengar till tatuering+volontärresa
Peace and love biljett
Rosa skor från CUM (dom där uppe)
Leopardpåslakan, bruna H&M


http://ratrider.tumblr.com/

Bara bilder, mina och andras http://ratrider.tumblr.com/

everything you love will burn up in the light


Uhh. Jag mår kasst. Var jätte korkad och tog min hostmedicin utan att äta först, inte konstigt att jag började må illa. Fick i mig lite mat iaf. Pluggade i två timmar efter skolan, duktig. Sen skulle jag ut och powerwalka med mamma, men hon tyckte att jag skulle stanna inne. Hatar att vara sjuk, känns som att jag alltid är det.

RSS 2.0