I'm putting your patience to the test


Ska sluta upp med mina kollage, men det finns så fina bilder på tumblr... Och jag har sån liten ork att ta kort på mig själv. Det är iaf mindre än två veckor kvar tills jag fyller tjugo, och mindre än två veckor kvar tills studentskivan.

Hängde med Steffie en stund inne på Topshop och några tygbutiker, sen körde jag bil. Imorgon ska jag gosa med Mio.

Even though the rough times are showing


Nice tavla va? Mamma ville ha en tavla på alla oss ungar och hon passade på att göra en lite speciell. Hon beställde den från nätet och den blev ju skit ball. Sen ville jag visa mina söta gubbar jag köpte i Mexiko. Det fanns sugar skulls i vartenda hörn och jag var lycklig.

You can't take that from me


Hur har helgen varit? Jag hade iaf en superlördag med Fanny. Kändes som att vi var överallt och ingenstans. Från Nu! sen till Ace och sen till Fasching. Fasching var för övrigt en riktigt nice klubb. Det är en jazzklubb, och jag är inte riktigt en jazzare men det var kul att dansa till någon annan musik. Nu ska jag kolla Grey's och sen sova.

Look at that low plane, fine then



Favorit killarna och favorit parfymen. Inköpta på Mexicos flygplats/New Yorks flygplats. Och pengarna är dagens sysselsättning. Kaos i skolan när alla skulle lämna in pengar, nu är jag inte taggad på skiva längre..blir bara stressad haha. Fast sen hade jag och ena systern ganska trevligt hemma hos andra systern, med tacos och film.

You will never go cold or hungry


I promise my dear I'll put nothin above you


Planer och stress, skola och livet. Men vet ni va, sjukt skönt ändå. Det känns inte så dåligt nu, stressen innebär ju att det snart är slut. Vi pratar om studenten och studentskivan i skolan hela tiden. Planerar kläder och dricka, och allt annat som finns att planera. Och på toppen av allt så är det vår!

oh mirror in the sky, what is love

So true, och så jag! Nu ska jag banne mig sova efter en jäkligt kul kväll på Ace

mmmMm Puss


Cause I built my life around you


I said, 'You call that a pickup truck?'



one part loneliness - one part happiness

In the back room of the Pentagon


Blandat från Mexiko. Har inte haft kameran framme senaste veckan, så ni får stå ut med bilder därifrån. Bara chillat, somnade tidigt vaknade sent.

Men oj, såg precis reklam för nya Jersey Shore...Snookie såg ju bra ut :o

The flames roll down and off her body


Fyller på med lite fler bilder från Mexiko. Förstår ni att jag vill tillbaka eller? Varmt och skönt, förstår inte hur jag kunde klaga på att det var så varmt när jag var där.

Igår var jag iaf ute med Fanny och Felicia. Tror att jag råkade få en klasskompis utkastad, det var verkligen inte meningen isåfall. Sen pratade jag i telefon med någon på donken och fick sällskap på tuben av några andra, bra kväll.

all i know about mexico


Jag är hemkommen från Mexiko, fast det var några dagar sen. Vi har inget internet här hemma..vilket vi konstigt nog inte hade efter Usa heller. Så det blir lite svårt när vi är tre st som delar på en dongel. Och bilderna tar väldans lång tid att ladda upp. Jag hade det iaf helt underbart härligt skönt där borta. Helt rätt semester för mig. Kultur, härliga människor, varmt och skönt, god mat m.m. Fick se ett av de 7 underverken, ska lägga upp bild på det senare.

RSS 2.0