If I said I wasn't scared I'd be a fucking liar

kjs

Imorgon smäller det! Jag har fått redig hostmedicin nu så inget kan stoppa mig. Några som ska till Peace&Love? Bara ropa hej, för ni suger på det i bloggen.

pic; weheartit

In her own creepy world there's a girl



Har spenderat några dagar i solen på landet. Jag har gått och blivit sjuk (igen) så det har varit riktigt skönt att bara ta det lugnt och käka tårta. Nu är det minsann bara två dagar kvar sen är det fest, så nu måste jag bli frisk.

Walk in slow with arms outstretched


sex dagar tills jag åker, nio dagar tills jag får se er.

I think I'm on another world with you, with you


Det har varit massa mysiga dagar så jag har inte orkat sitta vid datorn och bloggen. Alex har varit här sen i lördags och åkte hem imorse. Vi har promenerat, chillat med folk hemma hos Fanny, fixat lite inför P&L och bara myst. Det är så härligt när han är här länge. Och snart är det P&L!

I can feel your heartbeat through my shirt



Tisha Carlings - 50kr, Hårfärg Nagellack Eyeliner H&M - 105kr 39kr 59kr, SprayWax Kicks - 80kr
Nån som har prövat Spraywaxet? Haft ett annat förut men jag hittade det inte nu.

Endless nights filled with misery


finding nemo

abuse my limbs until the sun goes down



Heldag på skansen med kusiner, syster, mamma och systerson. Spring och sol hela dagen, är helt slut. Har laddat ner några filmer så jag kikade på en av dom ikväll, The Runaways den var nice.

just do it.


Allvarligt nu. Jag vet att jag kan verka tråkig och kanske inte så glad i mina inlägg, det är bara så jag skriver. Men jag tycker om kommentarer, och jag lovar att svara snällt. Fråga precis vad ni vill, tyck till.
Kom igen nu!

I fly like a paper, get high like planes


det är finare än på bild, blixten gör att det ser snett ut.

Wake up, Send out this message, it's clear


I'm chasing round trying to pop them all the time



klänning h&m, armband primark.
Gårdagen spenderades hemma hos Steffie, vi satt på balkongen i solen och bakade kladdkaka. Och idag har jag varit på min lillasysters skolavslutning. Hon fick stipendium för bästa resultat, hon är bäst.
(bilderna är tagna nu, var fixad i håret tidigare idag osv)

I know a place where the grass is really greener


now's the time for you to rip me


Idag har jag bara varit hemma. Har varit ute med hunden och stått på maskinen en stund. Sen har jag sytt små hålen på mina leggings. Imorgon slutar skolan sen ska jag träffa Fanny. Åh sommarlov, du är så efterlängtat!

pic; alex som tagit på minus

if they live like pigs they will die like one


Mina nya

First came the shock then came the pain


Snart sommarlov, snart Peace & Love. Det ska bli så skönt, dock kunde vädret vara lite bättre.

your propaganda seems to dissapear into infinity


Söndag i solen hemma hos syster. För att fira Sverige käkade vi god grillad mat och åt jordgubbstårta. Mycket mumsigt, och väldigt fint väder. Lördagen spenderades i Solna centrum och kvällen hos Felicia. Hon ska till London i en månad så vi hade hejdå-fest. Vid 12 drog festen vidare till Harrys det var riktigt kul.

Whispering about this and that I don't know what


I fredags tog min andra "födda-samma-år-kusin" studenten. Jag längtar verkligen till nästa år när det är min tur. Alex kom sen, senare än han skulle med det var nice.

London Calling, to the far away towns


I början av augusti åker jag och Alex till London. Fyra dagar för shopping och för att turista. Han har aldrig varit utomlands, och aldrig flugit så det ska bli riktigt kul. Längtar som en galning.

Don't wanna fly if you're still on the ground


if only. Fast ikväll kommer faktiskt Alex med nya smycken som vi beställt. Hans dumma tåg är försenat så jag vet inte riktigt när han kommer. Jag vill bara pussa på honom nu för jag bokade precis en resa till oss, så mysigt. Lägger upp en bild på dom nya pluggarna sen.

So take a dirty picture for me


Bara en massa grabbar och lite förkylning, så en helg ska spenderas.

reach out


Well I'm looking at the bigger picture

Lillkusinen tog studenten...före mig. Fast jag är glad för hennes skull, på riktigt. Min farbror tog lite bilder när vi hade gått av flaket, kanske får dom nån gång. Han tog även kort på hur det såg ut i flaket, förjävligt.

That lonely aching comes from every touch

Dålig bloggare jag vet. Helgen har varit awesome sjukt kul, galet kul. Och jag har varit sjuk, det är jag fortfarande. Det var YEAH! festivalen, frimis och vin. Idag tog Malin studenten. Det skulle jag också gjort, kändes lite surt när jag såg min gamla klass springa ut på balkongen. Jag och Amanda åkte med på Malins flak och blev dyngsura. Dom hade köpt 22flak med lättöl bara för att hälla över allt och alla. Lägger in bilder från helgen och dagen senare.

RSS 2.0