death and all his friends


Imorgon, äntligen! Imorgon åker jag till Örebro. Har som sagt inte träffat Alex på två veckor nu, och ja jag dör. Det ska bli riktigt härligt att vara där hela lovet. Vi åker hem till mig tillsammans och firar Malins 18års dag och myser. Jag är helt säker på att det kommer bli helt underbart.

You belong with me, not swallowed in the sea

Det är verkligen värdelöst-sämst att ligga hemma själv en lördagskväll. Igår var jag, Fanny och Felicia ute. Vi hade skit kul! Dansade hela kvällen. Jag kom hem vid 3 och somnade på en gång, vaknade typ 1-2 idag och mådde bra faktiskt. Har försökt få tag på nån att göra något med idag. Istället ligger jag hemma i sängen och tycker extremt synd om mig själv för att jag är ensam och lyssnar på gammal musik.

partners in crime

majabaja


ChaCha! Jag har inte skrivit på ett tag, som vanligt. Men är man ingen storbloggare utan bloggar för eget intresse så behövs inte det. Super skönt! Onödigt babbel..
Hmm skorna från förra inlägget, mja beställde dom men dom skulle inte komma förän i januari. Jag drog på stan för att hitta dom i butik och dom var inte alls lika snygga på som jag hade föreställt mig. Hade hoppats på lite.. typ.. inte-fjortis-skor.
Helgen ska INTE spenderas med Alex, surprise! Eftersom att vi bara kan ses på helgerna kanske det blev lite enformigt, eller snarare en vana. Så vi har bestämt oss för att bryta den vanan och bara umgås med kompisar. På fredag ska jag ut med Fanny, och sen får vi se. Håller redan på att dö lite inombords efter bara två hela dagar utan honom, hur ska detta gå?! Får se till att underhålla mig tills höstlovet då jag ska dit.

nice shoes

skor


Imorgon ska jag skicka efter dom här snyggingarna. H&M 399kr

RSS 2.0