a sleeper-cell in time of peace


4 månader kvar.

but we still smell like a vacation


En fin kväll igår. Efter jobbet mötte jag upp några gamla klasskompisar från grundskolan. Vi drog till Vapiano och åt god pasta, sen blev det bop. Det blev Harry Potter, och det blev inte jag ledsen över. Efter övertalningar hit och dit så blev det rosé på Soap bar. En bra kväll som sagt, tur att man har fina vänner.

keep us all in mass alarm


(Bild från bröllopet) Den här helgen har jag inte gjort nånting produktivt alls. I fredags sov jag med Fanny hos Felicia. Hon är där och tar hand om katterna. Vi satt mest och kollade på nyheterna om det hemska som hänt i Norge, och lite film. Idag var jag barnvakt åt bästa Mio. Annat än det har jag bara tagit det lugnt.

Imorgon börjar en ny jobbvecka. Men efter jobbet imorgon ska jag och några gamla klasskompisar från grundskolan på bio och käna middag ihop, det kommer bli toppen.

mother come pick me up


Några bilder från det underbara bröllopet. Och tur med vädret hade vi också, var mega mulet på morgonen.

across the water across the deep blue ocean


Nu får jag säga förlåt till Steffie igen för att jag inte uppdaterar. Meen jag har faktiskt inte haft internet här hemma och sen har jag varit borta hela helgen. Var nere i Kalmar på min kusins bröllop. Det var himla fint! Men min lever tycker nog inte om mig längre. Blev fest fre-sön. Det kommer mängder av bilder så fort jag orkat redigera dom. Dessutom har den ena engångskameran från Peacan kommit, så nu ska jag uppdatera.

Bilden är från dagarna efter Peace&Love. Det var himla fint att tappa hela ryggen typ.

only i can live forever


Den sista Harry Potter filmen var underbar och nu har jag slut på tårar. Och när jag ändå pratar om Harry Potter igen så passar jag på att visa min "nya" tatuering. Gjorde den dagen efter studenten så den är helt läkt nu, jag har bara inte tagit någon ny bra bild. Det är många som inte ser vad det står, men jag vet vad det står och jag älskar den. Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

join me and confront your fate


Nu är det dags. Jag, mamma och lillasyster ska strax hoppa in i bilen och köra till Kista. Det blir midnattsbio och det är sista delen av Harry Potter vi ska se. Det känns som att en liten del av mig tar slut ikväll. Har spenderat halva mitt liv med att läsa böckerna, se filmerna och bara älska allt som har med Harry Potter o göra. Harry Potter har låtit mig rymma till en annan värld när jag har velat och jag vet hur fånigt det låter men jag är verkligen glad över att Harry Potter har funnits i mitt liv. (redig nörd varning här) Och för att göra det ännu bättre så har jag tom en HP tatuering på revbenen, shysst va. (citatet står mestadels för annat än just HP)

before we walk we must crawl


Ett litet, väldigt litet smakprov på mitt Peace&Love. Eftersom att kameran inte följde med och engångskamerorna inte är framkallade än så hade jag bara dessa från mobilen att bjuda på. Dessa bilder visar dock inte hur kul vi faktiskt hade. Efter att ha sprungit runt med dom där hinkarna på huvudet hade varken jag eller Fanny någon röst kvar. Och trädet, ja så såg ganska många träd ut. Pringelsrangern är från söndag-tidig-jätte-tidig-morgon då vi inte sovit nåt. Han snubblade fram och sa inte ett ord, toppen kille. Värd festival iaf!

with open arms and open eyes

Åh kassa jag, men min dator har inget internet och det är tråkigt att skriva utan bilder och just nu väntar vi på att engångskameran från Peacan ska komma. Men jag måste uppdatera innan Steffie hugger huvudet av mig. Peace and love var awesome. Var där med Fanny och Felicia. Det var så varmt och svettigt och man var så full och glad. Det luktade äckligt men ändå ganska underbart, precis som festival ska vara. Träffade roliga människor och kollade på bra band. Senaste veckan har jag inte gjort mycket annat än att vara med fina vänner och bara tagit det lugnt. Börjar jobba imorgon och känner mest att jag vill dö. Fast det är ett nice jobb så det är lugnt, och dessutom innebär det pengar woop! Nu ska jag fortsätta kolla på My life as Liz precis som jag gjort hela dagen.

RSS 2.0