Good enough to waste some time

Usch, jag har gått och blivit sjuk. Igårkväll började jag få ont i halsen och må lite dåligt. Och imorse när jag vaknade mådde jag galet kasst. Gick till skolan iaf, tur att det var kort dag. Sov ganska länge när jag kom hem och nu mår jag bättre, hoppas jag blir frisk till helgen.

Look to the right and I see the Hollywood sign


Min mamma är underbar och bäst (alltid, inte bara när hon köper saker till mig). Igår var vi i centrum och så sprang vi på det här tältet som var uppställt inne på Stadium. Mami såg väl att jag gapade och fick stora ögon så hon grabbade tag i ett och köpte det till mig, puss! Kommer trivas järnet på Peace&Love.

Cheer me on now closer to the edge


Min kära moster från Usa kom igår och då fick jag denna. Jag har skrivit om den tidigare, tänkte köpa den på Shock men var osäker förut. Dessutom fick jag favorit chai-blandningen från Starbucks, love it.

Senses dulled, I wish I was laughing




Hagaparken hela dagen! Eller ja, vi promenerade ner till Brunnsviken och låg vid vattnet. Vovven fick bada och vi fick sola. Skön dag..det ska ju bli dåligt väder nu.

My lazy tongue lies low and ready


Om Vampire Diaries tar slut..då dör jag lite innombords. Dagen har iaf varit fullpackad. Och jag har varit så trött så jag undrar varför jag inte ligger och sover just nu. Såg ett avsnitt..sen var jag tvungen att se ett till och ett till. Jag får alltså skylla mig själv om jag är helt död imorgon haha.

Sit down for supper, won't you dine with me

Dagen har verkligen varit sjukt härlig. Jag åkte till Handen och mötte Steffie. Vi kikade runt i lite affärer sen kilade vi hem och bytte om. Gick till Sabis och köpte jordgubbar sen la vi oss på stranden vid henne och chillade i bikinis. Jag har ingen aning om hur länge vi låg där, men skönt vare. Sen bjöd hon mig på en ölis och pommes+bea nere på China station. När jag kom hem var jag så duktig så att jag gick på stavpromenad runt Råsta, creds till mig. Ge mig nästa helg!

jag har inte riktigt tänkt, men jag talar ut


Dagen har spenderats i Kronobergsparken tillsammans med Steffie. Vi snackade lite om Peace&Love och sånt skit. Fan lökig man kände sig idag asså, hade skinnjacka och det var ju extremt överdrivet. Stef och jag satte oss vid Karlbergsstrand (something something) lite senare och kastade sten i vattnet.

and to know you is hard and we wonder

Ikväll tjurar jag lite över att jag inte bor i Örebro, fast då är väl allt som vanligt. Tänk så härligt, en dag som denna, att få sitta på uteserveringarna på Köpmangatan i stekande sol. Och ikväll, eftersom att jag är ledig imorgon, kunna inviga Satins uteservering med en kall öl. Åh så härligt. Örebro är en riktigt chill stad. Det är inte för mycket stad, och inte för mycket land. Och människorna har en härligare stil. Längtar tills jag har min egen supersnygga lägenhet och kan göra allt som finns att göra i Örebro, och åka till Stockholm då och då när man har lust.

little miss obvious








Jag har haft redigt fullt upp hela helgen, eller långhelgen. Alex och jag har hämtat kamera, bakat hemma hos syster Ida och så dopet i lördags. Sen har det varit toppen väder helt underbart. Just nu önskar jag bara att jag bodde i Örebro, Satin öppnar nämligen sin uteservering idag.. skulle vara härligt att sitta på Stortorget i kvällssolen.

I want you to do me with a tommy-gun baby


Först praktik sen stan med Felicia. Kändes som att vi sprang runt lite överallt, hon skulle söka jobb. Jag köpte hemma tan-spray, läste om den i nån blogg och den verkade bra. Jag är nämligen jätte blek och kan inte bli så brun. Jag bränner mig i solarium och måste ha minst 30spf för att klara svenska somrar. Hoppas att det funkar, ska inte prova än tänkte mer till sommaren men jag kan ju alltid lägga upp före/efter bilder om ni vill.

you see what you want to see


Babe har precis lyckats tradera hem en Canon 400D+blixt. Ska bli riktigt kul att han också har kamera nu, och jag hoppas på lite mer ego bilder på honom hehe. Och det passar ju perfekt till London i sommar, då blir det dubbelt så mycket bilder..och jag behöver inte lämna över kameran för att få lite bilder på mig.

Glöm inte att köpa saker av mig!
Fina grejor till bra pris ju..

Säljes; Kläder

1. Solglasögon. 35kr/glasögon
2. Vindjacka H&M. Storlek 38. 75kr
3. Pufftröja H&M. Storlek S. 45kr
4. Klänning GinaTricot. Storlek M. 75kr
5. Linne GinaTricot. Storlek M. 30kr
6. Klänning StyleByStars. Storlek M. 150kr
7. Stickad tröja H&M. Storlek S. 75kr

Stylebystars klänningen är insydd+ditsydda axelband
Passar en Small/XSmall i kroppen men Stor B-C i kupan.

Kan hämtas upp i Stockholm/Örebro. Frakt betalas av köparen.

Säljes; Skor

1. Fred Perry Då; 500kr Nu; 120kr Går att tvätta i maskin, lite dammiga. Storlek 39
2. DinSko Då; 500kr Nu; 170kr Använda några gånger förra hösten. Storlek 39
3. Vagabong Då; 700kr Nu; 250kr Knappt använda, legat nerpackade. Storlek 40
4. ?? Nu; 100kr Använda en gång på begravning typ. Storlek 39

Kan hämtas upp i Stockholm/Örebro. Frakt betalas av köparen.

falling upon deaf ears


Har varit inne i stan med familjen idag. Det var mysigt, trots att det regnade och jag frös ihjäl. Vi middagade på Råshaga tillsammans med Ida och Christian också.

Jag är förövrigt arg, sur och ledsen ikväll. Kvällen blev total fail och jag fattar inte ens varför. Jag skulle ha myskväll med Felicia, sen blev det ändrat till fest hos Kerem.. men varför är jag inte där. Det vet inte jag heller jag fattar ingenting och är bara arg. Jag undrar hur mycket man måste ligga på sina kompisar och höra av sig för att dom ska fatta att man vill umgås, och nu pratar jag inte bara om ikväll. Bara för att jag har pojkvän tycker inte jag att det betyder att det är min uppgift, jag undrar om vänner tänker så. Denna helg sög, eller jag hade jätte mysigt igår för igår ville jag faktiskt stanna hemma med familjen bara. Men ikväll..jag ville försäkra mig om att det skulle bli något eftersom att Alex och jag inte skulle träffas. Och i måndags blev det bestämt, ändå ligger jag i min säng och har tråkigast i världen och är ARG. Man ska inte behöva välja mellan att ha pojkvän eller vänner. Och jag hatar att alla tror att det är mitt fel att vi inte umgås.

the downfall of us all


Gårdagen var toppen, jag dansade sönder fötterna på Fanny's skiva. Och vägen hem från bussen till Felicia var hemsk. Att trippa fram med mini steg förbi Stureplan var riktigt plågsamt. Jag och Elsa mötte mamma i stan idag, bytte hennes snygga skor. Käkade lite, sen åkte vi hem och hyrde film. Imorgon blir det stan med mamma och Elsa (och mys-Mio) om inte vädret total suger. Senare på kvällen ska jag och Felicia på hemmafest. Jag är inte jätte partysugen men det kan bli trevligt ändå.

meet me in the backroom

Min mamma känner verkligen mig. När jag kom hem idag fick jag dom här mysiga strumporna. Perfekta till vintern, med tanke på att strumpor och täckande skor är det sista jag vill ha nu. Har träffat Fanny och Felicia idag en stund, dessutom var Karl i Stockholm också så vi sa hej. Imorgon är det Fanny's skiva, hoppas att det blir kul.

i hear footsteps all around


Sitter och kollar på Desperate Housewives mycket bra. Helgen har bestått av valborgs-utgång, vi var på Virus. Sen blev det grillning och massa mys.

RSS 2.0