You can't make up your mind


Det var alltså Robert som skrev det förra inlägget. Satt hemma hos honom och Sanna i måndags och spelade Uno och drack Cosmopolitans. Det var en rolig måndag. Har mest bara varit på praktiken och sovit, därav dålig uppdatering. Men det spelar ingen roll, för ni kommenterar ändå inte. Imorgon åker jag till Mexiko, så jag kommer inte skriva på ett tag. När jag kommer tillbaka blir det massa bilder, på värmen mmmm.

Nu ska jag lyssna på Justin Bieber..

En schyhelvetes jävla bra inlägg

Snart kissar Zorro på sig. "Everyone's a winner, we're making our fame
Bona fide hustler making my name" lyder i högtalarna. En Godfather drink i glaset. Minnen om Sannas roliga fyllor. Maja som ber om ett roligt inlägg om henne så att folk tycker att Maja faktiskt är rolig. Dagens visdomsord: Finns det något bättre än måndagsfyllor?
/BoB

I'm strong enough to climb the highest tower

Har på mig det här. Bor i ringen och skorna. Koftan kom i paketet från F21 som jag inte visat än.
Ska iväg och simma och sen packa. Det är helt underbart att packa linnen och shorts, nice!

i just need somebody to love


Do you ever hear me calling


Åh mina skorisar kom idag. Syster hjälpte mig slita upp paketet när jag kom hem. Och jag var bara tvungen att springa ner i affären sen så att jag fick använda dom. Köpte mina doc's via Tradera och behövde därför inte betala 1300kr som jag tror att dom vanligtvis kostar, underbart!

I wanna wanna hang a name on you


Natten till fredag var totalt sömnlös. Bestämde mig för att glo på film när jag insåg att jag inte skulle somna, och jag ville inte bli sen till praktiken. När mamma vaknar får jag veta att ingen trafik fungerar, så det fanns no way in hell att jag skulle kunna ta mig till praktiken. KUL! Gick ner till kontoret och jobbade några timmar, gick hem och sov, och vid 4 var det dags att jobba igen. Jag och Fanny fick servera vin och ost till BARA miljonärer, de fick nämligen inte komma på eventet om dom inte hade några mille. Blev lite vin efter, men resten av kvällen shhar jag om för Felicias skull som inte mådde bäst ;)

She stares into the mirror, youth fading with the sun


Hello studentklänning! Taggar inför studenten och ett nytt liv typ. Har så jäkla mycket planer som snurrar runt i huvudet, och som jag vet faktiskt kommer bli av om jag bara tar tag i det. Och så taggar jag inför sommaren, men vem gör inte det?

KOM IGEN skriv till mig läsare, vill veta vilka ni är! Bits inte.

love flickered in the city of lights


Äntligen kom mitt paket (fast det kom i torsdags..dumma posten) En ny kofta som hänger lite och en dubbelring. Köpte en till kofta och en till ring, men jag orkade inte byta och hålla på. Så jag visar det imorgon kanske. Sakerna är iaf från Forever21.

Jag som har gått och blivit rik eller nåt (har fått för mig det nu när jag inte spenderar 300kr/helg till Örebro resor) så jag budade på ett par DrMartens igår och vann. Lyckan! Hoppas dom kommer imorgon!!

The hollows in her face like wishing wells


ÅH! Jag bara tjatar om saker jag vill. Men detta vill jag mer än något annat, mer än sommar, mer än att vara rik, mer än att vara lika pudding som en VS modell. Jag vill flytta till Usa, iaf ett tag. Bo där nåt år eller två. Det bästa med att hälsa på moster i Usa är kontrasterna mellan där dom bor och när vi åker till Chicago, så häftigt. Vill resa överallt, men Usa är ett ställe jag alltid kommer åka tillbaka till.

Hoping that I'll find you sitting there


Skulle ta kort på mitt smink i onsdags innan jag skulle ut. Men i all stess blev det totalsämst, inte sminket utan bilderna. Det ser mest ut som att jag har en brun och en guldig ögonskugga helt avkapat i mitten, men så var det faktiskt inte. La upp bilden för jag ser så fridfull ut, började skratta lite.

Nu ska jag iväg med familjen och äta på mongolian, mums!

Fallin and laughin at the drinks we spilled


Sånt här är vad jag vill ha! Sommar sommar sommar. Sitta på klipporna i Kristineberg med en flaska vin och Fannys hemmagjorda tonfisksallad, långa promenader och plask i vattnet i Hagaparken, jordgubbstårta nere på landet. Jag är verkligen inte den enda som vill och behöver sommaren just nu. Vill ha fina sommarkvällar när man är osäker på om man ska ta med sig en extra kofta eller inte och sönderbrända axlar fast det gör ont.

Sitter och rålyssnar på Kings of leons nya album. Dom påminner mig om sommaren. Kanske för att dom kommer till P&L i sommar och jag kan inte längta till något mer än vad jag gör just nu. Fuck ge mig sommar, fina svenska hiphop låtar och bara shorts o linne!

In rooms that are much like these


Dagen har spenderats i skolan, fast det har inte varit så tråkigt som det låter. Dagen gick extremt fort också. På lunchen drog jag och Steffie till Åhlens för att köpa en kalender till mig. En sån där man kan byta bild på, tog samma jag haft i 3år. Det är ett gammalt vykort från weekday. Sen kikade vi in på In&Finn. Då passade jag på att köpa ett smyckesträd. Endast 99kr! Så nu slipper jag ha ner alla smycken som bara låg där på byrån förut.

Jag har köpt lite kläder och sånt senaste veckorna, känns som att jag borde modeblogga lite och visa dom. Och kanske visa mig själv lite, då kanske man får fler läsare. Jag menar..när alla ser att jag är så himla snygg ;));).

RSS 2.0