i'm alive, take a look into my eyes

peppen.


knowing that i may have been the cause


Jag kom på att jag inte har lagt upp en bild på min nya tatuering. Får se till att fixa bild snart, har bara en när jag är nyköttad och lite geggig. Det är en text på revbenen och jag är ypperligt nöjd. Ikväll ska jag iväg och grilla med My och dricka lite vin, solen börjar ju faktiskt komma fram igen.

with its head of thunder


Vilka fashion/tumblr bilder det blev nu. Men här är lite nytt skit (läs:bra skit) jag fick av Fanny. Solglajor, ögonskuggor, penslar, rouge/bronzer, Pink lotion och en tvål från Bath and body works tror jag att det var. Den luktar iaf jätte gott. Fick ett glas som man skymtar i högra hörnet. Det var från en Brodway show hon var på som hette Priscilla, ställde lite penslar i den (muggar och glas är skit bra att ställa smink i, tips tips)

so long, gee, i hate to see you go


Så himlans bra vän man har. Fick bland annat dessa svarta mjukisar från Victorias secret. Hur sköna som helst, känns knappt att jag har dom på mig. Sen vet Fanny att jag samlar på papp-påsar så jag fick några plus lådor. Ska fixa bilder på allt annat jag fick. Ibland är det lite mysigt att allt inte finns i Sverige.

All rights that you cannot buy away


Fasiken så seg på att uppdatera. Men men, jag glider runt och njuter av livet just nu. Det har blivit en hel del utgångar men det är alltid kul. Spenderade även förra helgen på Felicias landställe bara hon och jag. Vi hade fint väder och riktigt riktigt kul. Vi låg i poolen och plaskade, träffade trevliga människor och bara hade det bra. När vi åkte hem kom även Fanny hem från New York. Bästa tjejen ever hade köpt med sig massa saker till mig, älskar henne (utan saker också). Ska ta kort på allt och visa i bloggön. Har även gosat med Steffie och Nellie och hunnit med en galen utgång med Malin.

Till midsommar åker jag och Fanny ut till Felicias landställe. Sen skyndar vi oss hem, svider om och åker till Borlänge för att rocka Peace and Love. Livet va

And you played it to the beat

Bestie är i New York just nu, hon åkte idag. Saknar henne redan men hon kommer ha massa kul. När hon kommer hem ska vi börja planera peacan, var ett tag sen vi var på festival tillsammans så jag är helt galet taggad. Dessutom har jag beställt lite grejer från Usa som hon ska köpa till mig, så jag ser extra mycket fram emot att hon ska komma hem.


we'd turn out the lights and didn't just sleep


Lite fler bilder från en riktigt bra dag. Stannade hemma på mottagningen hela kvällen, var alldeles för trött för att gå ut och det var jätte kul hemma.

Drog till Uppsala i lördags och sov över hos Sanna och Robert. Vi chillade, drack öl, solade och käkade indiskt absolut toppen. Imorgon ska jag ta och klippa håret.. dags efter mer än 1,5år kanske.

i still believe in your eyes


Några bilder att börja med från min student. Det var helt underbart helt galet och bäst! Vill göra det igen och har lite ångest över att vi aldrig kommer ses på samma sätt igen. Har inte haft tid för nåt annat än att bara dricka öl och vara galen med klassen dom senaste dagarna, helt bäst. Nu ska jag iväg till Uppsala och träffa Sanna och Robert och titta på deras nya lägenhet :)

RSS 2.0